Ce restricții are Andreea Perju pentru fetele ei!: «Nu le cresc în puf, nici în globuri de cristal»

Andreea Perju (37 ani) este o mămică fericită! Are o familie frumoasă și două fete cu chip angelic, desprinse parcă din filme, pe Mara (12 ani și jumătate) și pe Ada (9 ani). În ce spirit își crește Andreea Perju fetițele și cât de grijulie este actrița cu ele, dar și cum le învață de mici să fie responsabile, Andreea Perju a povestit pentru Click! Care sunt restricțiile pe care tânăra și talentata actriță le impune încă de mici fetelor sale, aflăm imediat.

Ce restricții are Andreea Perju pentru fetele ei!
Ce restricții are Andreea Perju pentru fetele ei!

"Am foarte mare grijă în ceea ce privește alimentația fetelor. Evităm foarte mult sucurile acidulate, de exemplu, le dau o dată pe lună. Nu sunt de acord nici nu varianta de a nu le da deloc pentru că mi se pare că e important ca mai bine să primească de la mine, să înceapă să aleagă ce e bine sau ce e rău, decât să nu le dau deloc și când o să scape în ele, să nu le mai opresc. Și la dulciuri avem grijă să nu fie în exces. Nu le scoatem de tot din meniu dar încercăm să păstrăm un echilibru”, ne-a povestit Andreea Perju.

Vezi și: Andreea Perju s-a operat de urgență: «Aștept rezultatele biopsiei»

Împarte încălțările cu fiica cea mare

Andreea Perju ne-a mărturisit că deja Mara, fiica ei cea mare mai împrumută de la ea diverse încălțări.

,,La haine nu mai am nicio șansă. Mara a început, de exemplu, să poarte 37, ca mine, deci deja ne share-uim pantofii. Hainele de copii sunt foarte cool și ele se îmbracă foarte cool”, ne-a mai spus Andreea Perju.

La cei 12 ani și jumătate, fiica cea mare a Andreei Perju a făcut karting și acum a trecut la baschet.

,,Mara a făcut karting, din păcate a avut parte de o accidentare și ulterior s-a speriat destul de rău, iar eu dacă simt că undeva s-a creat un blocaj, nu pun presiune, acum merge la baschet, și-a găsit această pasiune”, a mai adăugat actrița. 

«Încerc să le învăț valoarea banului»

Cât despre temerile pe care le are legate de copii și de faptul că este mamă, Perju ne-a mărturisit de ce anume îi este cel mai frică.

,,Cel mai frică îmi este de vicii și de anturaj. Eu o să fiu mereu lângă fetele mele și o să vorbesc cu ele, le voi da cele mai importante sfaturi. De fapt, le dau sfaturi în fiecare zi, încerc să le învăț și cu valoarea banului și încerc să le implic în tot felul de activități și la restaurantul nostru, fie că strâng două pahare, fie că fac treabă.

Nu rata nici: Exclusiv! Andreea Perju, despre cum să ai un trup la 37 de ani ca la 20. Rețeta succesului și a unei vieți perfecte

Cred că e foarte important ca copiii mei să înțeleagă că banii nu se fac ușor și că într-adevăr dacă îți dorești să ai un anumit nivel de trai asta vine la pachet cu munca suplimentară”, a mai adăugat Andreea Perju care este foarte atentă și strictă în educația fetelor sale, cărora încearcă să le explice cum e viața și să le ofere diverse experiențe inedite.

«Nu le cresc în puf, nici în globuri de cristal»

,,Vreau să le ofer fetițelor o varietate cât mai mare de experiențe din care ele să-și tragă învățămintele pentru mai târziu. Nu le cresc în puf, nici în globuri de cristal și nici după cărți de parenting. Le cresc ascultându-mi instinctul, cu dragoste necondiționată și fără să tind spre perfecțiune.

Mereu am spus că ele sunt cei mai minunați copii pe care viața mi-i putea oferi, iar eu cea mai bună mamă pentru puii mei”, a povestit Perju într-o postare pe social media, despre gândurile ei de mamă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net