Cum arată Andreea Perju, la trei luni de la operația la sân

#Exclusiv Click!

Andreea Perju (37 de ani) zâmbește din nou, după ce în urmă cu trei luni a ajuns pe masa de operație din cauza unei tumori benigne la sân. Iată că acum actrița se simte mult mai bine și se bucură că și-a făcut timp și pentru sănătatea sa.

Andreea Perju, fericită și sănătoasă!

În urmă cu opt ani, Andreea Perju dezvolta un adenom la unul dintre sâni, iar în timp a mai dezvoltat încă două mici tumori benigne. Timpul a trecut și problemele de sănătate se pare că au început să își pună amprenta, așa că actrița s-a operat.

Vezi si: Andreea Perju şi-a luat casă nouă. Se bucură de un spațiu super generos

Prezentă, la un eveniment monden, Andreea Perju ne-a mărturisit că se simte bine din punct de vedere medical după ce s-a operat.

„Mă simt foarte bine. Îmi stătea pe creier problema mea medicală. După ce am făcut lucrul acesta efectiv am simțit că mi s-a luat o piatră de pe inimă. Este foarte important să avem grijă de sănătatea noastră pentru că tendința noastră este să spunem că vom face un lucru data viitoare sau mai târziu că am treabă acum. La mine nu a fost târziu pentru că în momentul în care mi-am pus în cap și am zis “gata, acum fac asta” în maxim trei săptămâni eram deja operată.

Sunt o persoană care își ascultă instinctul iar fetițele sunt prioritatea mea numărul unu și îmi doresc să aibă o mamă sănătoasă și să le dau un exemplu pozitiv și pe partea aceasta de a avea grijă de propria persoană. Am făcut asta și sunt foarte ok. Am mers după operație la un control, totul este în regulă, dar acum la finalul anului o să trebuiască să mă vadă din nou doctorul însă totul este cum trebuie să fie”, a spus Andreea Perju, pentru Click!.

Andreea Perju, probleme cu una dintre fiicele sale

Andreea Perju este o familistă convinsă. Pe lângă faptul că este și actriță, aceasta are, împreună cu soțul său, și două restaurante deschise în Capitală. Cei doi se bucură de liniște și împlinire sufletească alături de cele două fetițe pe care le au împreună, Mara (12 ani și jumătate) și Ada (9 ani). 

„Una dintre fetițe face baschet, cealaltă s-a apucat de tenis și mă bucur foarte mult că s-a apucat și Ada de un sport. Merg la școală, învață mult și încerc cu ele atunci când suntem împreună să nu fiu doar fizic cu dânsele ci să și petrecem timp de calitate împreună. Mara a intrat la adolescență și să știi că avem niște discuții destul de grele dar cred că am niște copii echilibrați care cresc foarte frumos.

Acum este în perioada în care ea simte nevoia să mă contrazică și dacă încerc să îi argumentez și nu are chef de argumentări îmi spune că iar țip la ea. Eu chiar nu țip la dânsa. Ăsta îmi este tonul vocii de când am născut-o și încerc să îi explic asta.

Consider că un copil are nevoie de susținere iar un părinte echilibrat este acela care nu ia personal reacțiile copilului care uneori pot fi exagerate și încearcă să facă într-un fel să îl înțeleagă și să îl ajute să conștientizeze că nu este atât de grav”, a conchis pentru Click! Andreea Perju.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
zodia singura de sarbatori jpg
dorobantu mana jpg
shutterstock 2211785457 jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
incendiu jpeg
Remus Iosub câștigător iumor Foto Antena 1 jpg
Istvan Kovacs (dreapta) la CM 2022 FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
cub andi moisescu png
cub codruta filip png
cub monica anghel png
foto1 copii crisanB jpg
cub anda calin png
cub miki k pital png