Andreea Perju şi-a luat casă nouă. Se bucură de un spațiu super generos

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Este foarte fericită că şi-a văzut visul împlinit. Actriţa Andreea Perju (37 de ani) şi-a luat casă nouă, iar familia ei este în extaz, în mod special cele două fete ale ei, Mara (12 ani) şi Ada (8 ani).

Actriţa a povestit că strânge bani de foarte mulţi ani pentru a reuşi să-şi împlinească visul
Actriţa a povestit că strânge bani de foarte mulţi ani pentru a reuşi să-şi împlinească visul

Andreea Perju și-a luat casă!

„Viaţa mea, ca oricare altă viaţă, este un cumul de întâmplări, trăiri, sentimente şi dorinţe. Mereu am visat să am o casă. O casă a mea, unde să mă simt acasă şi, probabil, le-am transmis şi fetiţelor acest vis, pentru că dorinţele lor au început să se îndrepte spre asta. N-o să mint, de ani de zile tot strâng, şi strâng, şi iar strâng. Uneori am şi clacat, cum a fost la începerea războiului.", a declarat Andreea Perju.

Fetiţele ei, Mara şi Ada, sunt în culmea fericirii
Fetiţele ei, Mara şi Ada, sunt în culmea fericirii

„O săptămână nu m-am putut ridica din pat. Pe lângă faptul că mă gândeam la cei asupriţi, m-a dărâmat atunci când am văzut cum a bubuit iarăşi piaţa imobiliară. Eram iar departe de împlinirea visului, dar am mers înainte, pentru că nu aveam încotro. Iar luna septembrie a fost ca o shaorma cu de toate, zile în care spuneam «Mulţumesc» şi zile când spuneam «O să fie bine».", a mai spus Andreea Perju.

Fetiţele ei, Mara şi Ada, sunt în culmea fericirii
Fetiţele ei, Mara şi Ada, sunt în culmea fericirii

„Şi iată că, printr-o minune şi o aşezare a planetelor, tot în septembrie mi s-a invit această ocazie, pe care nu aveam cum s-o ratez. Nu va fi uşor, dar sunt pregătită pentru ce urmează. Din 13 octombrie, am început un nou proiect care se numeşte ACASĂ.”, a povestit Andreea Perju, pe reţelele sociale, unde a publicat mai multe imagini cu noua sa locuinţă.

Cine este Andreea Perju?

Andreea Perju este fost model Playboy, revistă în care a pozat goală în 2008. Ulterior, ea s-a făcut remarcată ca vedetă de televiziune și actriță. În prezent, ea activează pe platformele de socializare, unde dezbate tot felul de subiecte, în special în zona de parenting. De altfel, ea este antreprenoare, deține un restaurant în Capitală

„Vrei neapărat să știi sume? Nu vrei să știi și de ce am făcut asta? 4000 de euro. În 2007-2008, pe acolo. Știi ce e cel mai drăguț?

Știi de ce am pozat în Playboy? Am vrut să-i fac în ciudă unui fost iubit care avea toată colecția de reviste și i-am zis ‘A, da? Stai puțin, că o să ai un Playboy și cu mine. Când mi se pune pata, mi se pune”, a explicat Andreea Perju, la Măruță.

Născută pe 2 ianuarie 1985, Andreea Perju este căsătorită și are două fiice.

image
image
image
image
image
image
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png
lino golden instagram jpg