Ilie Năstase și-a găsit „nașul”! Cum a reușit Ioana Simion să-l cumințească

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ilie Năstase (76 de ani) se pare că și-a găsit „nașul”, cu Ioana (46 de ani), cea de-a cincea soție! Fostul tenismen ne-a declarat că este mai bine ca niciodată cu femeia cu care se iubește de cinci ani de zile, iar cheia mariajului liniștit stă chiar în mâinile brunetei, deoarece, spune el, soția lui este o femeie foarte echilibrată.

Ilie Năstase și Ioana Simion se iubesc de cinci ani, însă de doi ani au ales să se căsătorească. Cei doi au avut un mariaj, până acum, presărat cu multe certuri și scandaluri de amploare.

La începutul anului 2021, Ioana alegea să sune la poliție după ce celebrul său soț, Nasty se pare că a fost agresiv fizic cu ea. Totul din cauză că bruneta a decis atunci să se ducă la munte, pentru câteva zile, împreună cu mai multe prietene, fără el. Speriată și panicată de comportamentul soțului său, Ioana Năstase a ales să sune la 112 pentru a anunța organele de lege de tot ce s-a întâmplat. Însă, odată cu trecerea timpului, mai ales în ultima perioadă, se pare că lucrurile s-au mai redresat între cei doi.

Contactat de Click!, Ilie Năstase ne-a dezvăluit că se bucură de liniște sufletească, în prezent, alături de soțioara sa:

„Ne înțelegem bine, comunicarea este cheia. Vorbim foarte mult și ne spunem toate lucrurile care ne deranjează. Ioana este o femeie foarte echilibrată și asta ajută la o căsătorie”, a precizat fostul mare tenismen.

Ioana și Ilie Năstase, căsătorie discretă

Cele două vedete s-au căsătorie religios pe 6 iunie 2020, la Techirghiol, iar cununia civilă, Ilie și Ioana au ales să o facă cu un an înainte, în luna aprilie, alegându-i drept părinți spirituali pe nimeni alții decât Ciprian Marica și soția lui, Ioana. De asemenea, vedetele și-au dorit ca acest eveniment important din viața lor să fie unul discret, organizat fără prea mult tam-tam.

Ilie Năstase a fost căsătorit de cinci ori

Ilie Năstase a fost căsătorit până acum de cinci ori! Fostul mare tenisman s-a însurat prima dată, la vârsta de 26 de ani, cu Dominique Grazia, un manechin belgian, cu care are și o fiică, pe Nathalie. Cei doi au ales atunci să divorțeze după zece ani de mariaj.

În 1984, Nasty s-a căsătorit cu americanca Alexandra King, alegând amândoi să adopte doi copii, pe Nicholas și pe Charlotte.

În anul 2004, fostul tenismen alegea să se recăsătorească cu Amalia Teodorescu, cu care are două fete, Alessia și Emma Alexandra, de care are mare grijă.

De asemenea, după divorțul de Amalia, Ilie a ales să își refacă viața, în 2013, cu Brigitte Sfăt, mariaj care a fost presărat de scandaluri și certuri. Disputele i-au făcut pe cei doi să divorțeze în 2018. Ulterior, în 2019, celebrul Nasty se însura pentru a cincea oară, cu Ioana Simion.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
banner Antonela Pătruț png
oreste permis jpeg
banner cinci farfuze png
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
carmen trandafir jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net