Ioana Năstase, dezvăluiri cutremurătoare: „Cineva vrea să-mi facă rău, fiul meu e afectat”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ilie Năstase (76 de ani) și Ioana Simion (46 de ani) vor să uite de orice supărare, ceartă sau despărțire și să petreacă cele mai frumoase Sărbători de iarnă împreună! Contactați de Click!, cei doi ne-au declarat că vor fi în această perioadă la Poiana – Brașov, în compania persoanelor dragi.

Căsătoria lui Ilie Năstase și a Ioanei a fost încercată de multe ori anul acesta! Cei doi sunt împreună de patru ani, dintre care de trei ani sunt și căsătoriți. Chiar dacă în ultima vreme divorțul le-a bătut la ușă, iată că cei doi nu se despart atât de ușor. Contactat de Click!, Nasty ne-a dezvăluit că el și Ioana sunt mai bine ca niciodată.

 „O să mergem la Poiana Brașov de Sărbători. Normal că o să merg și o să fiu alături de soția mea, cu cine vreți altcineva? O să mai iau pisica, cățelul cu noi. Noi facem bine, suntem bine. Nu avem probleme.”, a declarat Ilie Năstase, pentru Click!.

Vezi și: Ioana Năstase bagă, din nou, divorț? Ultimatum pentru Ilie: „Asta nu prea mai e căsătorie” Interviu exploziv!

Iată că lucrurile s-au așezat frumos pentru cei doi soți certăreți, așa că, în prag de sărbători, au reușit să îngroape securea războiului și să fie, din nou, o familie.

„Ne-am luat din timp bilete pentru două săptămâni la munte. Plecăm astăzi și ne întoarcem pe data de trei ianuarie, anul viitor. Copiii vor să vină și ei, o să vină și o prietenă de-a noastră. Vor fi mai multe persoane.”, ne-a spus Ioana Năstase, care încă e stupefiată în urma zvonurilor apărute cum că ar consuma alcool peste măsură.

Mai citește și: Ilie Năstase, dezvăluiri neașteptate despre Ioana Simion, în scandalul celor 2 milioane de euro!

„Ceva se întâmplă îți pot zice! Eu am spus-o și o repet. Eu nu consum alcool, doar jumătate de pahar de alcool și atât. Fiul meu este foarte afectat de tot ce se întâmplă. O să descopăr cine vrea să îmi facă rău. Eu nu înțeleg de ce unii spun că pompează Ilie bani pentru mine. Eu sunt soția lui Ilie, eu nu sunt nici amanta, nici iubita lui. Ilie îmi ia pentru că vrea el, nu pentru că îi cer eu. Repet, ce, sunt amanta lui? Sunt soția lui!”, a declarat Ioana Simion, pentru Click!.

Mai urmărește și: Ioana Năstase, reacție furibundă în scandalul cu Ilie: „Sunt șocată! Ilie a plecat de acasă"

Ilie și Ioana Năstase, un an tumultos

Unul dintre cele mai recente și mai controversate scandaluri a fost cel din luna noiembrie, atunci când bruneta a fost acuzată de Nasty că ar fi fost plecată de acasă cu două milioane de euro. Cei doi au mai avut o răfuială și în vară, astfel că a fost nevoie și de intervenția Poliției, după ce Ioana Năstase a făcut plângere pentru violență.

Citește și: Ioana Năstase îl face praf pe Ilie, după scandalul cu beția

„Lucru neadevărat, deoarece până luni ne-am aflat la ziua prietenei mele în Poiana Brașov, după care am plecat către Constanța împreună cu soțul meu. Sunt șocată de acuzațiile grave aduse de soțul meu. În cursul zilei de marți, soțul meu și-a luat un rucsac cu lucruri personale și a plecat fără să-mi spună unde, iar eu am rămas în locuința din Constanța.”, acesta este o parte din mesajul postat de Ioana pe pagina sa de Facebook după acel incident.

Click! spune

Ilie Năstase a fost căsătorit de cinci ori! Prima dată în anul 1972, la vârsta de 26 de ani, cu Dominique Grazia, un manechin belgian, cu care are și o fiică…pe Nathalie. Mariajul lor a durat zece ani, după care au ales să divorțeze.

În 1984, Nasty s-a căsătorit cu americancă Alexandra King, cu care a adoptat doi copii: pe Nicholas și pe Charlotte, după care, în 2004, s-a însurat cu Amalia Teodorescu, cu care are două fete:  pe Alessia și Emma Alexandra.

După divorțul din 2010 de Amalia, Ilie Năstase s-a căsătorit în 2013 cu Brigitte Sfăt cu care a avut o relație și un mariaj tumultos, presărat doar de scandaluri și certuri. Căsătoria lor a durat doar până în 2018, iar în 2019 Nasty se însura deja cu a cincea soție, Ioana Simion, cu care este și în prezent.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net