Ioana Năstase bagă, din nou, divorț? Ultimatum pentru Ilie: „Asta nu prea mai e căsătorie” Interviu exploziv!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Căsnicia dintre Ioana și Ilie Năstase stă, de câteva luni, pe un butoi cu pulbere! Cei doi nu se mai înțeleg deloc, nu mai locuiesc împreună de luni bune, iar scandalurile sunt la ordinea zilei. După scandalul cu „beția” din presă, Ioana Năstase ne-a mărturisit că are, din nou, gânduri de separare definitivă. Bruneta ne-a spus tot adevărul despre relația dintre ea și Ilie, la acest moment.

Ioana Năstase e bulversată după scandalurile dintre ea și Ilie, din ultimele luni. Bruneta a fost acuzată, inițial, că ar fi fugit cu banii lui Ilie Năstase. Apoi, că s-ar fi cherchelit într-un local din Herăstrău!

După acest ultim scandal, Ioana Năstase nu a mai rezistat și a răbufnit! Focoasa brunetă a spus adevărul gol-goluț referitor la relația pe care o are cu soțul ei, la acest moment. Divorțul pare a fi cât se poate de aproape!

„Ilie primește tot felul de telefoane noaptea! Pleacă când vrea, vine când vrea!"

Ioana, ce se întâmplă, în acest moment, cu relația voastră? De când nu mai sunteți, de fapt, împreună? Mai locuiți în aceeași casă?

Nu! Cam de două luni așa. Ilie stă acum într-un apartament, cu fratele lui, cu șoferul lui, el știe. Eu mi-am dorit întotdeauna să locuim împreună, dar, iată, că nu s-a putut.

Eu stau în apartamentul meu. De când cu episodul acela urât, când am sunat la 112, știți voi, eu am încercat să-mi iau un apartament ca să pot fugi acolo, în caz de ceva se întâmplă. Am luat frica.

Ilie primește tot felul de telefoane noaptea! Da oricum, el de felul lui, nu prea stă pe acasă! Se îmbracă dimineața și pleacă și mai vine noaptea târziu! 

Păi, asta e căsătorie?! Așa a făcut el mereu?

Da, Ilie este foarte libertin de felul lui! Dar eu l-am lăsat în pace, să fie cum vrea el. El pleacă când vrea, vine când vrea! Așa e el! Eu nu am știut că va fi așa, atunci când m-am băgat în căsnicia asta. Eu am avut o căsnicie lungă, fericită, cu fostul meu soț. Aveam cu totul altă părere despre mariaj. Am tot încercat, însă, să-l iau pe Ilie așa cum e el, cu ciudățeniile lui.

„Nu-mi place sa fiu târâtă în mocirlă!”

Atunci, se mai poate vorbi, practic, de o căsnicie în cazul vostru?

Ce să zic eu acum?! Atunci când nu mai există comunicare cu celălalt partener, când unul stă mai mult singur, cum e cazul meu, se duce totul de râpă, nu?! Nu prea mai e căsătorie asta!

Am stat până acum că am zis sa fiu om, să aibă și el pe cineva în caz că, Doamne ferește, i se întâmplă ceva! Are o vârstă totuși! I-am și zis: Ilie, nu mai bea! Și acum mă trezesc eu prin poze marea băutoare?! Hai să fim serioși! Am și eu familie care vede așa ceva, îi afectează astfel de scandaluri !

Ce îi transmiți lui Ilie? Se anunță un nou divorț?

Să-l țină Dumnezeu sănătos și să-i lumineze mintea! Eu le duc pe toate, ca de obicei, dar, sincer, nu știu cât o să mai rezist în situația asta! Eu iubesc simplitatea! Văd altfel căsătoria! Nu-mi place sa fiu târâtă în mocirlă! O să vedem cu divorțul...

Două tentative de divorț!

Ioana Simion și llie Năstase au o relație marcată de turbulențe de cinci ani de zile! Cei doi s-au certat în nenumărate rânduri. Ioana a avut două tentative de divorț până acum. Ultima oară, bruneta a mers chiar la Medgidia și a depus actele. De fiecare dată, însă Ilie a îmbunat-o cu diverse tactici numai de el știute!

Anul trecut, Ioana Simion suna în miez de naopte la 112, acuzându-l pe fostul tenisman chiar de agresiune fizică. De atunci, se pare că relația lor s-a cam rupt definitiv!

Ioana și Ilie Năstase s-au căsătorit religios la Techirghiol, pe 6 iunie 2020. Cununia civilă au făcut-o cu un an înainte, în luna aprilie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
   Ana Porgras s-a accidentat la picior
banner jean Gavril png
Elena Merișoreanu le-a mulțumit tuturor pentru atenția acordată și pentru distincția primită
parintele gabriel cazacu casin jpg
428618687 7413244475406071 3174820995136099322 n jpg
masa de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net