Ioana Năstase îl face praf pe Ilie, după scandalul cu beția

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ioana Simion se vede, din nou, în centrul unui scandal mediatic de proporții. Soția lui Ilie Năstase a reacționat, după ce în presă au apărut imagini, după o presupusă beție, trasă la un local din Herăstrău, unde era și Ilie Năstase. Ioana Simion a făcut lumină, pentru Click!, și spune că Ilie ar fi premeditat totul.

Ioana Năstase reacționează, după ce a apărut în presă, într-un nou scandal de proporții. Presa a publicat imagini cu Ioana, într-un restaurant de fițe, unde ducea la gură câteva păhărele, unul după altul. S-a trast concluzia că Ioana s-ar fi cherchelit și ar fi plecat acasă cu un taxi, pe trei cărări. De față a fost și Ilie Năstase, cu care Ioana nu se mai află deloc în relații bune, de mai mult timp.

„O femeia beată pleacă împleticindu-se, nu pe propriile picioare!”

Ca și în urmă cu o lună, când s-a spus că ar fi fugit cu banii lui Ilie, Ioana este consternată și spune că „episodul beția” a fost pus la cale chiar de Ilie!

Ioana a ținut să facă lumină, pentru Click!, în privința celor petrecute în localul din Herăstrău, unde s-ar fi produs marea beție. Bruneta ne-a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat, de fapt, la fața locului și câte tuiculițe a dus la gură. Ioana Simion nu este, nici pe departe, vreo mare consumatoare de alcool și neagă vehement că a plecat pe trei cărări din localul cu pricina.

„Nu sunt consumatoare de alcool! Pe nea Costică nu-l poți refuza!"

Nu este absolut nimic adevărat! Vă spun cât am băut eu, că nu-mi place să mă ascund, eu sunt un om sincer. Două butelcuțe, din acelea mici, de țuică! Atât! Eu urma să mă întâlnesc cu niște prieteni comuni, de-ai mei și de-ai lui Ilie. Ei au zis că vor să-l vadă și pe el. Atunci le-am recomandat să meargă la localul pe care Ilie îl frecventează aproape în fiecare seară. Am mers, ne-am așezat la o masă și am stat la povești. Pe Ilie l-am văzut foarte agitat! Nu înțelegeam de ce. Probabil că el aștepta să mă surprindă paparazzii!

„Ilie se tot uita, stânga-dreapta, căuta harță!" 

E incredibil! Eu nu sunt consumatoare de alcool. E acolo la local, la nea Costică o tuiculiță, cu miere și portocală, dulce, pe care el ne-o oferă mereu. Două butelcuțe, atât am băut! Două ceșcute, nu cinci! Au dat imaginile să se repete! Ilie se tot uita, stânga-dreapta, căuta harță! Ilie își pregătise tot. La un moment dat, l-am văzut ieșind pe afară să inspecteze. Premeditase totul! Știa că nu-l pot refuza pe nea Costică cu țuculița.

I-am spus, într-un final, prietenei mele că mă retrag și am plecat pe picioarele mele spre casă. Puteam să iau mașina, dar am vrut să respect legea și nu m-am urcat la volan. Am luat un taxi! Eram pe tocuri! Păi, dacă eram beată, nu cădeam de pe tocuri?! O femeie când e beată cade de pe scaun! M-au urmărit până la ușa blocului. Am băgat pin-ul și am intrat!” , a declarat Ioana Simion, în exclusivitate pentru Click!

„Ilie face lucruri de neimaginat!"

Ioana a fost surprinsă, a doua zi, de dimineață, când propriul ei băiat a sunat-o să-i relateze scandalul din presă.

Când am văzut dimineață scandalul, am rămas, pur și simplu, șocată! Plus că m-a sunat băiatul meu disperat! Și mama m-a sunat, dar nu am avut curaj să-i răspund. Sunt lucruri care afectează un om! Poți să spui despre mine că am 10.000 de genți, că-mi plac hainele de firmă, dar nu că îmi place alcoolul.

Ilie face lucruri de neimaginat! Să-l țină Dumnezeu sănătos, să-i lumineze mintea, eu le duc pe toate, dar, sincer nu știu cât mai rezist în situația asta!”, a conchis Ioana Simion, pentru Click!

Acesta este al doilea mare scandal apărut în presă, de când cei doi nu se mai află în relații deloc cordiale și nici nu mai locuiesc împreună. Luna trecută, Ioana s-a trezit acuzată că ar fi fugit de acasă cu vreo 2 milioane de euro, banii lui Ilie Năstase. La acel moment, Ilie a negat că ar avea vreo implicare în scandal.

Ioan Năstase a mai avut, în trecut, două tentative de divorț de Ilie. De fiecare dată, însă, frumoasa brunetă l-a iertat pe fostul tenisman.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net