Nasty e istorie? Ioana Năstase, relaxată și zâmbitoare ca o divă, în plin scandal. A făcut furori în mall

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Deși se află în plin scandal cu Nasty, frumoasa Ioana Năstase a fost surprinsă, recent, de paparazzii Click!, în timp ce defila singură într-un mal din Capitală. Bruneta a simțit nevoia de puțină terapie prin shopping, după ce soțul ei a acuzat-o că l-ar fi părăsit pentru a profita de bunurile obținute în urma divorțului de fostul mare tenismen. 

Ioana Năstase are parte de o perioadă foarte stresantă de când o nouă dramă în căsnicie îi umbrește fericirea. Ilie a făcut acuzații grave la adresa ei, conform cărora voluptoasa bruneta a plecat lăsându-l cu ochii-n soare, pentru că ar avea de gând să divorțeze ca să pună mâna pe bunurile dobândite în timpul mariajului. 

Ioana a negat vehement acuzațiile aduse de Nasty și se pare că vrea să se detașeze de acest conflict, așa că a ieșit în mall Băneasa, unde a fost surprinsă de paparazzi Click!. Ioana Năstase părea ca și cum a lăsat în urmă drama ce s-a iscat în ultima vreme și a descins în mall îmbrăcată precum o adevărată divă, semn că este o femeie perfect conștientă de atuurile ei fizice și nu numai. 

Soția lui Nasty a optat pentru o ținută de culoarea bej-nude, compusă din pantaloni strâmți ce-i accentuau formele, o bluză scurtă și un fular de tip eșarfă, care-i conferea un aer de eleganță casual.

Ioana era mai degrabă zâmbitoare și fără nicio grijă, așa că ne întrebăm oare în ce relații se află la acest moment cu Ilie Năstase. Atitudinea de divă încrezătoare a Ioanei se datorează cumva unei împăcări sau a faptului că Nasty e de acum istorie? Rămâne să aflăm cum va evolua acțiunea în telenovela mariajului dintre Ilie și Ioana Năstase. 

Ioana Năstase: „Sunt șocată de acuzațiile grave”

Ilie Năstase a acuzat-o pe Ioana că a dispărut de acasă de o săptămână și că acesta ar fi fost un prim pas către o tentativă de divorț din partea brunetei, care s-ar alege cu bunuri valoroase în cazul unei despărțiri de celebrul tenismen.

Se spune că, într-adevăr, Nasty a fost extrem de darnic cu actuala soție și i-a dăruit acesteia o mașină de lux Bentley, iar soacrei i-ar fi luat o casă. De asemenea, tenismenul a mai achiziționat două apartamente, care sunt pe numele celor doi frați ai Ioanei. În concluzie, gurile rele spun că, în contextul unui divorț de Ioana, Nasty ar rămâne sărac lipit. 

Soția lui Ilie Năstase a comentat această situație în exclusivitate pentru Click!:

În primul rând, țin să vă anunț că sunt șocată de acuzațiile grave aduse de soțul meu la adresa mea prin intermediul presei. Vă relatez că mă aflu în locuința mea din București, iar în urmă cu aproximativ 30 minute, mașinile și locuința mea au fost filmate.

Soțul meu a afirmat faptul că nu știe de mine de mai bine de o săptămână… lucru neadevărat, deoarece până luni ne-am aflat la ziua prietenei mele în Poiana Brașov, după care am plecat către Constanța împreună cu soțul meu.

Referitor la acuzațiile făcute asupra celor 2 milioane euro, sunt total neadevărate, lucru care poate fi demonstrat în fața organelor competente, dacă va fi necesar. Cu profundă dezamăgire, am fost nevoită să răspund acuzațiilor nefondate aduse de soțul meu”, a declarat Ioana Năstase

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
banner biserica gigi becali png
image
actualitate.net
image
actualitate.net