Ilie Năstase, decizie radicală după ce a fost prins băut la volan. „Plec din România. Nu mai vreau să stau în țara asta”

Ultima actualizare:

Ilie Năstase a fost prins băut la volan. Fostul jucător de tenis a fost depistat din nou sub influența alcoolului în noaptea de joi spre vineri. Nu e prima ipostază de acest gen pentru „Nasty”. Vedeta a făcut câteva afirmații șocante după acest incident.

Ilie Năstase, prins din nou băut la volan
Ilie Năstase, prins din nou băut la volan

Ilie Năstase a fost oprit de polițiști, pe 18 noiembrie, pe o stradă din sectorul 1 din București. Evenimentul nefericit pentru fostul mare jucător de tenis s-a petrecut la miezul nopții.

„La data 18 noiembrie, în jurul orei 0.00, polițiștii Brigăzii Rutiere, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control un autovehicul pe o stradă din sectorul 1 din municipiul București.

Polițiștii rutieri au procedat la testarea conducătorului autovehiculului cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a transmis Poliția într-un comunicat, conform Libertatea.

Prima declarație a lui Ilie Năstase după ce a fost prins băut la volan

Fostul tenismen a fost foarte supărat după acest incident. Vedeta a precizat că băuse doar două beri și că s-a săturat de România. Mai mult, fostul tensimen a precizat că vrea să plece din țară.

„M-a oprit Poliția. Băusem două beri, dar în România nu ai voie nici o bere. Și mi-au dat o amendă”, a spus Ilie Năstase.

„Plec din România. Nu mai vreau să stau în țara asta. Mulțumesc frumos”, a adăugat Năstase pentru Libertatea, apoi a închis telefonul, conform sursei citate.

Polițiștii au decis să-l sancționeze pe fostul număr 1 mondial cu o amendă de 1.305 lei. Totodată, „Nasty” a rămas și fără carnetul de conducere pentru 90 de zile.

„Nasty” a mai fost prins băut la volan. Episod scandalos acum 4 ani

În mai 2018, Ilie Năstase a fost oprit de agenții din cadrul Poliției Capitalei, în jurul orei 4:45, pe Șoseaua Nordului din București. Atunci, vedeta a avut parte de un scandal mare.

În momentul în care polițiștii i-au cerut să fie testat cu aparatul alcooltest, fostul sportiv a devenit recalcitrant și a adresat injurii polițiștilor. Ulterior a fost încătușat și dus la sediul INML pentru recoltarea de mostre biologice.

Vedeta s-a trezit cu dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice, dar povestea nu s-a încheiat aici.

La câteva ore distanță de la incident, „Nasty” a fost prins din nou de un echipaj al poliției conducând un scuter fără permis.

După acest șir de evenimente, Năstase a fost condamnat, în februarie 2019, la 9 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
banner Antonela Pătruț png
oreste permis jpeg
banner cinci farfuze png
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
carmen trandafir jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net