Fostul soț al Elenei Băsescu, prins băut la volan în București. Ce riscă Bogdan Ionescu

Ultima actualizare:

Bogdan Ionescu, fostul soț al Elenei Băsescu, a fost prins conducând în stare de ebrietate, la o razie a polițiștilor din București. Acesta are doi copii cu fata cea mică a președintelui Traian Băsescu.

Bogdan Ionescu și Elena Băsescu au fost căsătoriți timp de 4 ani
Bogdan Ionescu și Elena Băsescu au fost căsătoriți timp de 4 ani

În prima noapte din acest weekend, polițiștii Brigăzii Rutiere au desfășurat activități de control în mai multe zone din capitală. În urma verificărilor, au fost reținute 11 permise și au fost date amenzi de peste 21.000 lei. Printre cei prinși la volan s-a numărat și fostul soț al Elenei Băsescu.

Acesta a fost oprit de agenții de la Rutieră în zona Ambasadei Chinei, în apropierea Parcului Herăstrău. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,49 mg/litru.

Bogdan Ionescu, fostul soț al Elenei Băsescu, prins băut la volan

Episodul s-a petrecut în jurul orei 02:00. După ce a fost depistat băut la volan, Bogdan Ionescu a fost condus de un echipaj al Brigăzii Rutiere la Institutul Național de Medicină Legală pentru recoltarea de probe.

Fostul ginere al lui Traian Băsescu s-a ales cu dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art. 336 alin. 1 din Codul Penal.

În urma controalelor din noaptea de vineri spre sâmbătă, polițiștii au dat 34 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 21.500 de lei.

Totodată, oamenii legii au reținut 11 permise de conducere: 5 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice(contravenție), 3 pentru infracțiunile la regimul rutier, 2 pentru nerespectarea culorii roșii a semaforului electric și 1 pentru adoptarea unui comportament agresiv în conducerea unui autovehicul pe drumurile publice.

Elena Băsescu și Bogdan Ionescu au doi copii împreună

Bogdan Ionescu a fost căsătorit cu Elena Băsescu. Cei doi au doi copii împreună, pe Sofia și pe Traian. Cuplu a divorțat în anul 2016, la patru ani distanță de la nuntă.

Ulterior, Bogdan Ionescu și-a refăcut viața după despărțirea de fiica cea mică a președintelui Traian Băsescu. El s-a recăsătorit, în 2022, cu Sheila Giafer, o femeie de origine turcă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net