O femeie dependentă de alcool a băut dezinfectant! Se zbate între viață și moarte

O femeie din Vaslui se zbate între viață și moarte, după ce a ales să bea o cantitate însemnată de dezinfectant, dar și ulei de masaj! Aceasta se află internată în spital, unde este intubată și ventilată mecanic.

O femeie dependentă de alcool a băut dezinfectant Foto: Vremea Nouă
O femeie dependentă de alcool a băut dezinfectant Foto: Vremea Nouă

Echipa de medici a Spitalului Clinic „Dr. C. I. Parhon” din Iaşi a primit o pacientă care se află în viață și moarte, după ce a consumat mai multe lichide toxice. Medicii au fost uimiți de cazul femeii, care fiind alcoolică cronică, a ales să bea dezinfectant pentru suprafețe și ulei de masaj.

Citește și: 15 semne că ai devenit alcoolic în pandemie

Pacienta se luptă să trăiască, după ce băut mai multe lichide toxice

Pacienta este din Vaslui, fiind internată inițial la un spital din județul său. Ulterior, având în vedere starea sa gravă de sănătate, a fost transferată în Iași, unde medicii se luptă în prezent să îi salveze viața. Aceștia i-au făcut dializă, iar femeia a fost intubată, fiind ventilată mecanic.

Nu se cunoaşte cu exactitate ce cantitate de lichide a ingerat aceasta, însă medicii susțin că este o combinaţie de lichide toxice pe care nu au mai întâlnit-o. Aceștia au tras un semnal de alarmă cu privire la cazurile tot mai frecvente ale pacienților care se prezintă cu  intoxicație cu alcool sau alcool toxic.

Citește și: A băut un litru de țuică în 5 minute. Acum este în comă la spital

Cazurile de intoxicație cu alcool toxic cresc

Este din păcate o creştere în frecvenţa pacienţilor cu intoxicaţie cu alcool sau alcool toxic. În ultima săptămână au fost trei pacienţi internaţi în urma intoxicaţiei cu alcool, toţi fiind în stare foarte gravă.

Consumul de alcool, şi mai ales de alcool la care nu cunoaştem sursa, este extrem de periculos, cantităţi foarte mici de alcool de etiologie industrială pot duce la deces.”, a declarat conferenţiarul doctor Ionuţ Nistor, medic primar nefrolog şi purtător de cuvânt al unităţii medicale, pentru un ziar local, Vremea Nouă, citat de Adevărul. Femeia se află internată în prezent în secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului Clinic „Dr. C. I. Parhon”, iar starea sa este una extrem de gravă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cipru shutterstock jpg
image
image
image
image
image
image
Marea Neagra FOTO Shutterstock jpg
imparatul care nu iubea roma historia ro jpg
Longevitate - cuplu varstnici - sport FOTO Shutterstock
caine  jpg
lacusta voda
pui delfin jpg
profesoara bac1 jpg
1 sandvis jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net