Veste șoc! Connect-R își anunță retragerea din muzică! Câte concerte va mai susține

Ultima actualizare:

Veste șoc în lumea muzicii, Connect-R și-a anunțat retragerea! Află câte concerte vrea să mai susțină!

Connect-R își anunță retragerea din muzică!
Connect-R își anunță retragerea din muzică!

Connect-R a intrat prima data într-un studio la vârsta de doar 15 ani, ulterior toată cariera sa a urmat un curs ascendent, astăzi fiind unul dintre cei mai iubiți artiști din România. Acesta are în spate ani de zile de muncă, bucurând generații întregi, astăzi însă a ajuns la concluzia că toate au un sfârșit și că în curând se va retrage din muzică. Artistul a fost invitat în podcastul lui Radu Țibulcă, „Vin de-o poveste”, unde a făcut mărturisiri despre planurile de viitor pe care le are și despre drumul pe care vrea să meargă.

Connect-R se va retrage din muzică

Connect-R a fost foarte sincer și direct și a dezvăluit că în maximum doi ani plănuiește să se retragă și că turneele nu vor mai fi o opțiune pentru el, dorind să exploreze și celelalte părți frumoase ale vieții.

O să fac un anunț în premieră. Suntem în 2023. În maxim doi ani fratele tău se retrage ușor, ușor. Voi rămâne în studio foarte mult și probabil că o să mai fac câteva concerte mari, vreo 4-5 în niște săli mai mari din țară, din București evident, și cam atât. Viața nu e doar turneu, aplauze și bani. Vreau să mă plimb, vreau să văd lumea asta”, a afirmat Connect-R.

Mai mult decât atât, acesta a vorbit și despre pasiunea sa pentru scris și despre cartea pe care o va lansa în doar două zile, volum în care vorbește și despre motivul adevărat al despărțirii sale de Misha, cu care are o fetiță.

Îmi place mult creația, vreau să scriu. Apropo pe 25 mai lansez prima carte. Scriu de anul trecut la ea, de la începutul anului. Vreau să fac lucruri mișto. Nu mai pot să stau în scaunul de mașină kilometri întregi. Anul trecut, șoferul meu a mers cu perfuzii după el, eu am făcut o criză de rinichi. E mult, e foarte mult. Undeva trebuie să se oprească. În doi ani, gata”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net