Băieții lui Connect-R din Ghetto Gang, experiență inedită! Au filmat un videoclip cu un crocodil și cu Rita

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Povestea celor trei băieți adoptați de Connect-R este cunoscută de cititorii Click!, însă cei trei, adică Imre, Toto și Belea, au revenit în atenția fanilor, dar nu oricum. Ei au lansat un videoclip la piesă "Zippo", în care invitați speciali au fost un crocodil și... Rita.

Connect R si Ghetto Gang
Connect R si Ghetto Gang

Rita este prietenă băieților de la Ghetto Gang și fata din piesă lui Connect R și Smiley. „Rita este prietenă noastră, face parte din gașcă noastră din Ferentari", ne-au declarat băieții, care ne-au spus și povestea crocodilului din clip.

„Ce face tehinica asta, mulți au crezut că este real, așa cum mulți au adus lei în videoclipurile lor, noi am avut un crocodil. Acesta a fost editat pe calculator însă mulți cred că este real", ne-au povestit aceștia.

Și tot băieții ne-au dezvăluit cum au colaborat la piesă și au filmat pentru videoclip. „Este un proiect marca Hood Famous și Sprint Music, iar noi am semnat muzică împreună cu Cătălin Năstase, cât și la text. Videoclipul surpriză a fost regizat de Cristi Romnan. Pentru cei care vor urmări videoclipul, vor avea o dublă surpriză", au spus băiețîi. "Pentru acest videoclip am stat la filmări peste 12 ore și îi mulțumim regizorului că a făcut treabă bună. Mulți se vor întreba ce e cu crocodilul", ne-a spus Imre.

Toto a povestit că videoclipul a fost regizat de Cristi Roman, "regele la regizori", vestimentația fiind asigurată de Alexandru Sinmedru, "regele la haine". „Ne-am distrat de minune la filmări, a fost o experiență foarte frumoasă și vrem să îi mulțumim lui Connect-R și lui Marius Chină pentru această oportunitate", a spus Toto.

Baietii de la Ghetto Gang au lansat Zippo
Baietii de la Ghetto Gang au lansat Zippo

Belea a completat că a fost cea mai tare experiență de până acum. „M-am simțit ghetto-star", spune el.

„Pentru mine cel puțin, această piesă este cu totul altceva, simt că este un alt gen de muzică care ne scoate în evidență față de ceilalți. Ne tot gândeam la piesă asta, până a ieșit, într-un final și putem spune că a ieșit ceea ce trebuie", a mărturisit Toto.

„Avem versuri originale, foarte reale, pentru că tot ce am spus acolo am trăit și am simțit. Avem o energie pozitivă că să le putem transmite oamenilor emoțiile noastre prin versurile noastre. Și îi mulțumim lui Connect-R, mentorul nostru, pentru tot", a adăugat Belea.

Unul dintre componentii trupei, Toto a fost la Next Star cand era mic
Unul dintre componentii trupei, Toto a fost la Next Star cand era mic

Cei care vor urmări videoclipul vor observa și accesoriile pe care cei trei băieți Ghetto Gang le poartă și îi vor face să iasă în evidență. „Lucrăm la accesorii cam 3-4 ore pe zi că să avem look-uri asortate. Lanțurile ni le facem singuri, însă pentru pantalonii și gecile din videoclip ne-a ajutat Alexandru Sinmedru", mai spune Belea, care ne-a mărturisit că petrece mult timp împreună alături de colegii lui.

„Ne dorim să lansăm un album și lucrăm deja și la alte piese. Petrecem foarte mult timp în studioul de înregistrări, suntem foarte ambițioși să ne facem treaba 100% atunci când ne apucăm de ceva", a adăugat acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net