Top 3 cele mai vizionate seriale de pe Netflix! S-au bucurat de un succes răsunător încă de la lansare

Click! îți spune topul celor mai vizionate seriale de pe Netflix din toate timpurile! S-au bucurat de succes răsunător încă de la lansare.

netflix 4011345 1280 jpg

Top 3 cele mai vizionate serial de pe Netflix

Squid Game

Câștigă sau mori încercând. „Squid Game a fost cel mai agresiv joc din copilărie, din punct de vedere fizic, pe care l-am jucat pe aleile din cartier când eram copil, motiv pentru care l-am și iubit cel mai mult", a declarat creatorul Hwang Dong-hyuk, la o conferință de presă sud-coreeană, despre titlul și premisa serialului korean.

 „Într-un fel, este cel mai ilustrativ joc care reflectă societatea competitivă de astăzi, așa că l-am ales ca titlu al serialului."  Începând cu primul episod, 456 de jucători se luptă pentru viețile lor - și pentru o recompensă în bani care începe cu 38 de milioane de dolari, dar crește până la miliarde - după ce au acceptat o invitație amenințătoare de a juca o serie de jocuri pentru copii.

Fiecare rundă este monitorizată de paznici mascați care poartă costume roz, în timp ce Front Man supraveghează totul. Serialul de nouă episoade ia rapid o turnură întunecată atunci când concurenții își dau seama că fiecare probă aduce cu sine posibilitatea de rănire sau moarte. În mijlocul jocurilor sângeroase, fanii află mai multe despre fiecare jucător, inclusiv despre Seong Gi-hun (interpretat de Lee Jung-jae), care a trăit cu mama sa, după ce a divorțat înainte de a participa la competiția intensă. Cine poate fi de încredere și cine anume dintre ei va face orice pentru a supraviețui? Serialul va avea și sezonul doi, însă nu se știe când.

Stranger Things

Stranger Things este un serial de science-fiction horror și dramă și este unul dintre cele mai de succes seriale originale de pe platforma Netflix. Serialul are loc în orașul fictiv Hawkins, Indiana, în anii 1980. Frații Duffer sunt showrunner, împreună cu Shawn Levy și Dan Cohen, producători executivi. Frații Duffer s-au inspirat dintr-o varietate de surse, cum ar fi tendințele culturii pop din anii '80 și teoriile conspirației din timpul Războiului Rece.

După ce a debutat în 2016, serialul a fost aclamat de o critică imensă și a stabilit numeroase recorduri de audiență pe Netflix. Povestea excepțională cu omagii bine plasate la temele filmelor din anii '80 a atras toate tipurile de spectatori. Stranger Things prezintă o distribuție impresionantă de vedete de la Hollywood, precum Winona Ryder, David Harbour și Millie Bobby Brown, și a ajuns să fie aclamat de critici pentru performanțele sale strălucitoare, coloana sonoră, atmosfera și omagiul general adus anilor '80.

Wednesday

Wednesday Addams (Jenna Ortega) a iubit întotdeauna violența și răzbunarea. Cu toate acestea, să pui un roi de piranha pe echipa de polo, pe apă, a școlii, pentru că ți-a agresat fratele, este un pic prea mult. Această faptă duce la exmatricularea lui Wednesday. Wednesday ajunge la Academia Nevermore, școala pentru proscriși și monștri pe care au frecventat-o cândva.

Ea este imediat frustrată de această experiență. Se poartă nepotrivit cu o colegă de cameră vârcolac pe nume Enid (Emma Myers), și dezvoltă o rivalitate imediată cu o sirenă pe nume Bianca (Joy Sunday). Ea se află în mod constant sub supravegherea directoarei Weems (Gwendoline Christie). Este forțată să participe la ședințe de terapie care nu o interesează. Și este, de asemenea, chinuită de viziuni pe care nu le poate controla. În timp ce încearcă să evadeze, ea întâlnește și intră în legătură cu un barman pe nume Tyler (Hunter Doohan), care este, de asemenea, fiul șerifului local (Jamie McShane), care are o neîncredere evidentă față de Nevermore și de locuitorii săi proscriși. În timp ce Wednesday încearcă să fugă cu ajutorul lui Tyler, ea are o întâlnire violentă cu un monstru vicios, despre care simte că are legătură cu niște crime violente recente. De asemenea, ea începe să afle despre societăți secrete, adevăruri întunecate despre istoricul tratamentului pe care orașul îl aplică față de proscriși și despre o acțiune violentă din trecutul Nevermore, de care au legătură părinții ei.

Nerăbdătoare să scape din Nevermore, Wednesday este hotărâtă să descopere adevărul din spatele tuturor acestor întâmplări ciudate. Ca un bonus, Thing îi este alături în tot acest timp. Dar va trebui să își mai facă și câțiva prieteni pe parcurs pentru ceea ce are de înfruntat.

image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net