Cel mai înfricoșător film de pe Netflix! Nu mulți reușesc să îl vizioneze până la capăt

Când vine vorba despre horror, platforma de streaming Netflix are un număr impresionant de filme, seriale și documentare pe care le poți viziona. Iar, printre acestea, se numără și pelicula care, cu siguranță, te va ține cu sufletul la gură până la final. Nu doar că are scene care te vor speria, dar te vor ține și în suspans. Așadar, Click! își prezintă filmul numai bun pentru cei care sunt în căutarea groazei și misterului.

Iată cel mai înfricoșător film de pe Netflix / Foto: Shutterstock
Iată cel mai înfricoșător film de pe Netflix / Foto: Shutterstock

Ești fan al genului horror? Îți plac scenele care te țin în suspans și te înspăimântă, dar și cele care sunt pline de mister? Ei bine, platforma de streaming Netflix are o grămadă de opțiuni, numai bune pentru cei care sunt în căutarea acestui gen. Iar, printre acestea, se numără și pelicula „Tin și Tina”, un thriller psihologic din 2023 cu elemente horror, care sigur te va ține cu sufletul la gură până la final.

Despre filmul „Tin și Tina”

Despre ce este vorba în film? Acțiunea are loc la începutul anilor 1980 în Spania. „Tin și Tina” începe prezentându-ți povestea unui cuplu credincios, Adolfo și Lola. Cei doi își doreau foarte mult copii, însă, credința Lolei în Dumnezeu a fost destrămată atunci când a avut parte de un avort spontan și a aflat că nu mai poate concepe niciodată. 

Soțul ei, Adolfo, în ciuda faptului că ea nu își dorea și trecea printr-o perioadă traumatizantă, a dus-o la o mănăstire cu intenția de a alege și a adopta un copil orfan. Nu a fost prea entuziasmată de ideea adopției, asta până când a văzut o pereche de gemeni, care i-au atras imediat atenția. Așa că, chiar dacă Adolfo îi vedea ca pe niște copii înfiorători, soția sa dorea să le ofere o viață mai ușoară și i-a luat acasă. Micuții, care se numesc Tin și Tina, păreau îngerași la început, însă, se dovedește că sunt obsedați de Biblie și tot ce ține de religie.

Acest lucru o derutează pe Lola, care nu înțelege cum doi copii, în unele momente, se comportă ca niște copii normali și apoi, în câteva secunde, fac ceva ce ar face doar persoanele cu tendințe psihotice. Cu timpul, își dă seama că micuții sunt, într-adevăr, întruchiparea răului. Ce este, de fapt, în neregulă cu gemenii? Ce ajung aceștia să facă și ce se va întampla cu Adolfo și Lola?

Ei bine, va trebui să urmărești filmul dacă te-am făcut curios. Povestea este plină de mister și are scene care, probabil, la un moment dat, te va pune pe gânduri. Poți urmări „Tin și Tina” pe platfoma de streaming Netflix.

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net