Cel mai emoționant film pe care îl poți vedea pe Netflix! După ce îl vei viziona, nu te vei mai putea opri din plâns

Ultima actualizare:

O poveste incredibilă despre loialitate, speranță, prietenie și iubire, bazată pe fapte reale, care emoținează până la lacrimi. Este filmul pe care îl poți viziona și tu acum pe Netflix. Această peliculă ne face să ne gândim la cum ar fi lumea în care trăim dacă fiecare am avea griă unii de alții, așa cum fac protagoniștii acestui film. Filmul, numit "Hachiko: Povestea unui câine", relatează prietenia profundă dintre Ueno, un profesor universitar, și Hachiko, un câine abandonat într-o gară, pe care profesorul îi ia acasă.

"Hachiko: Povestea unui caine", un film extrem de emoționant. Foto: Click.
"Hachiko: Povestea unui caine", un film extrem de emoționant. Foto: Click.

Richard Gere, în rol principal

"Hachiko: Povestea unui câine" este un film dramatic american din 2009, bazat pe povestea adevărată a câinelui Hachikō. Filmul a fost regizat de Lasse Hallström, după un scenariu de Stephen P. Lindsey, Kaneto Shindo; cu Richard Gere, Joan Allen și Sarah Roemer în rolurile principale. Subiectul este un remake al filmului din 1987 în limba japoneză, Hachikō Monogatari, literalmente "Povestea lui Hachiko".

Povestea câinelui Hachiko

Hachiko a fost un câine din rasa Akita Inu, rămas în memoria japonezilor, și mai apoi a întregii lumi, prin faptul că și-a așteptat stăpânul în același loc timp de zece ani, după ce acesta a murit.

În fiecare dimineață, Hachiko își însoțea la gară cel mai bun prieten, un profesor care făcea naveta la universitate, iar seara era tot acolo și se întorceau împreună acasă. După ce bărbatul a suferit un atac cerebral și a murit, câinele său a continuat să facă drumul dus-întors la gară pentru tot restul vieții sale. Chiar dacă a fost adoptat de alți proprietari, Hachiko a evadat în fiecare zi, între 1925 și 1935, prezentându-se la gară. El a devenit vedetă printre mecanicii de tren și navetiști, care se opreau să îl admire, să îl mângâie și să îi dea de mâncare.

În cinstea câinelui real Hachiko, s-a ridicat în anul 1834 o statuie de bronz, în faţa gării Shibuya, iar corpul său împăiat şi zgarda sunt păstrate la Muzeul Național de Științe al Japoniei, din Ueno.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
FotoJet (31) jpg
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net