Richard Gere, internat de urgență la spital! În ce stare e actorul

Momente de panică în familia actorului Richard Gere (73 de ani)! Starul de la Hollywood a ajuns de urgență la spital săptămâna aceasta, în timp ce se afla cu familia în vacanță, în Mexic.

Richard Gere a fost internat de urgență la un spital din Mexic (Foto: GettyImages)
Richard Gere a fost internat de urgență la un spital din Mexic (Foto: GettyImages)

Richard Gere s-a simțit rău și a ajuns la spital

Richard Gere a vrut să sărbătorească ziua de naștere a soției sale, Alejandra Silva (40 de ani), cu o vacanță de vis în Nuevo Vallarta, alături de copiii lor, însă călătoria s-a transformat repede într-un coșmar. Celebrul actor din „Pretty Woman” s-a simțit foarte rău și a fost internat de urgență la spital. Medicii i-au spus că are pneumonie. Conform apropiaților actorului, Gere avea o tuse severă și credea că are o răceală comună, însă în cele din urmă a fost convins de soție să meargă la spital.

Starul a stat internat o noapte în spital, unde doctorii i-au acordat un tratament adecvat, inclusiv antibiotice, conform tabloidului american TMZ. Apoi, medicii au fost de acord să îl externeze, pentru a se putea recupera acasă. 

Richard Gere, fotografiat purtând mască în vacanța din Mexic (Foto: Instagram)
Richard Gere, fotografiat purtând mască în vacanța din Mexic (Foto: Instagram)

Conform postărilor făcute pe Instagram de Alejandra Silva, întreaga familie s-a simțit rău în ultima vreme, cel mai probabil tot în urma unei presupuse răceli. Vestea bună este că Richard Gere se recuperează și că a ales să își continue vacanța din Mexic alături de copii. În imaginile publicate de soția lui pe rețelele sociale, actorul apare purtând o mască medicinală, în timp ce se plimbă de mână cu unul dintre copiii lui.

Richard Gere și Alejandra Silva au împreună doi băieți

Richard Gere are o avere de 120 de milioane de dolari. Actorul s-a însurat cu jurnalista de origine spaniolă Alejandra Silva în anul 2018. Între cei doi, este o diferență de 33 de ani, așa că nu e de mirare că mariajul lor a stârnit controverse la acea vreme. Gere și Silva au împreună doi băieței, Alexander (4 ani) și frățiorul lui mai mic, de 3 ani. Richard și Alejandra îi feresc pe cei mici de ochii presei. 

Pe lângă cei doi băieți cu Silva, Gere este tatăl lui Homer, în vârstă de 22 de ani, pe care îl împarte cu fosta soție Carey Lowell, în timp ce Silva este și mama unui băiețel de de 9 ani, pe nume Albert, dintr-o căsătorie anterioară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net