Cel mai așteptat film al anului de pe Netflix, indisponibil la noi în țară. Românii sunt foc și pară!

Un film de pe platforma de streaming Netflix, ce a avut premiera în cinematografe la începutul acestui an, a stârnit curiozitatea multor utilizatori. Având o poveste impresionantă și captivantă, pelicula, cu actorul Tom Hanks în rol principal, nu poate fi accesată și nu este disponibilă pentru abonații din România. 

 Netflix FOTO Shutterstock

Noul film disponibil pe Netflix din luna mai pentru abonații din America, dar care nu poate fi accesat în România, a stârnit curiozitatea multor utilizatori, mai ales pentru că povestea sa este una impresionantă și captivantă. Astfel, mulți abonați din România nu au posibilitatea de a îl vedea, indiferent de abonamentul pe care îl dețin. Despre ce film este vorba?

Despre filmul „A Man Called Otto”

„A Man Called Otto”, sau în română „Un bărbat pe nume Otto”, spune povestea dramatică a unui bărbat de 63 de ani copleșit de durere după moartea soției sale și care nu mai găsește sens în viață. Ia în calcul să-și pună capăt zilelor, dar, destinul său se schimbă și totul ia o întorsătură atunci când o tânără familie se mută în vecinătatea lui. „Un bărbat pe nume Otto spune povestea lui Otto Andersson, un bărbat morocănos care nu mai vede nici un scop în viața lui după pierderea soției sale”, este o parte din descrierea filmului pe Sony Pictures.

Pelicula este inspirată de un roman publicat în 2012 și a fost deja adaptat într-un alt film în 2015. 

Va fi disponibil și în România?

Pelicula a fost un succes răsunător la box office, înregistrând încasări de peste 100 de milioane de dolari. Însă, chiar dacă mulți doresc să vizioneze filmul, acesta nu este disponibil în România, abonații, indiferent de abonamentul pe care îl dețin, neavând posibilitatea de a îl accesa. Pentru abonații din America, „A Man Called Otto” („Un bărbat pe nume Otto” n.r) este disponibil din luna mai, iar, în ceea ce privește lansarea filmului pe Netflix în România, există posibilitatea ca aceasta să fie programat la o dată destul de îndepărtată. Așa că, probabil, mai avem de așteptat.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
teo si jador webp
chefi la cutite jpg
banner Rebeca Rizea png
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net