Filmul de pe Netflix care îți va da viața peste cap. În rolul principal e cea mai iubită actriță din Turcia

Ultima actualizare:

„Ah, Belinda", filmul de pe Netflix, a făcut furori. Frumoasa actriță Neslihan Atagul, cea mai iubită din Turcia, este cea care joacă rolul principal. În film este vorba despre viața perfectă a unei tinere actrițe care ia o întorsătură nebunească atunci când acceptă să joace.

Neslihan Atagül joacă rolul principal în „Ah, Belinda" Foto: Netflix
Neslihan Atagül joacă rolul principal în „Ah, Belinda" Foto: Netflix

Despre filmul „Ah, Belinda"

„Ah, Belinda" este o adaptare modernă a filmului făcut în 1986. Dilara (Neslihan Atagul) este o tânără actriță care se află la început de carieră și pentru a se întreține acceptă aproape orice rol. Viața Dilarei se schimbă în momentul în care primește o ofertă de a juca într-o reclamă pentru un șampon. 

În timpul filmărilor, regizorul îi cere Dilarei să uite numele său și să intre în rolul Handanei, o mamă cu doi copii. Dilara intră atât de bine în pielea personajului Handana încât chiar se crede o mamă cu doi copii și în viața reală. 

Cine este actrița Neslihan Atagul

Actrița Neslihan Atagul a jucat în numeroase seriale de succes, însă ea s-a consacrat cu rolul din serialul „Dragoste Infinită" care a fost difuzat și la noi de Kanal D. Neslihan a jucat și în „Fiica Ambasadorului", serial difuzat, în România, tot de Kanal D.

Cine va mai juca în filmul „Ah, Belinda"

Neslihan Atagul este căsătorită cu actorul Kadir Dogulu. Pe lângă frumoasa actriță, fanii serialelor și filmelor turcești îi vor mai vedea jucând în film pe actorii: Sercan Cayoglu (a jucat în seriale ca „Sezonul Cireșelor", „Ultima linie de apărare" (Netflix), „Femeie în înfruntarea destinului" (Happy Channel).

„Ah, Belinda" este regizat de Deniz Yorulmazer, cel care a regizat serialele: „Răzbunare pe tocuri", „Iubirea: curs pentru încăpători sau Vieți la răscruce". Filmul are durată de o oră și 37 de minute. 

Ce a mai făcut în ultima perioadă Neslihan Atagül

Ultimă oară, Neslihan Atagül a fost văzută pe micile noastre ecrane, anul trecut, la Kanal D în serialul „Fiica ambasadorului”. Actrița a părăsit distribuția la episodul 37 din cauza unor probleme de sănătate, iar în locul ei a venit Tuba Büyüküstün (“Dragoste de contrabandă”, “Iubire și răzbunare”). 

În Turcia, Neslihan poate fi urmărită în prezent la postul Star TV în serialul “Gecenin Ucunda” (“La capătul nopții”), alături de soțul ei din viața reală, Kadir Doğulu. Primul sezon al producției, care se va termina pe 21 martie, prezintă povestea de iubire dintre Macide (Neslihan), o tânără psiholoagă, care se îndrăgostește de Kazım (Kadir), un bărbat influent și căsătorit. Serialul “Gecenin Ucunda” este o adaptare a romanului de dragoste omonim scris de autoarea Peride Celal. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
original declaratii presa ambasada sua 7 mai 2024 2 jpg
cutremur jpg
Bere jpg
sticle plastic jpeg
droguri praf cocaina shutterstock 2081236753 jpg
legume verzi jpeg
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net