Serialul de pe Netflix care s-a bucurat de un succes uriaș la doar trei zile de la lansare. A bătut toate recordurile!

Ultima actualizare:

Impactul pe care Netflix îl obține cu fiecare dintre conținuturile sale nu încetează să uimească, iar acest lucru a fost demonstrat încă o dată cu succesul recent al acestui serial.

Serialul Fubar bate recorduri de vizionare la câteva zile după premiera sa. Foto: Click
Serialul Fubar bate recorduri de vizionare la câteva zile după premiera sa. Foto: Click

Serialul care bate recorduri de vizionare la câteva zile după premieră

Netflix continuă să-și surprindă abonații cu producții incitante și, deși au anunțat deja toate premierele care ne așteaptă în următoarele săptămâni din iunie, un nou serial a ajuns în catalogul său și în scurt timp a reușit să capteze atenția publicului, dar și să detroneze titluri care generaseră anterior un număr mare de fani. Află, mai jos, care este serialul care bate recorduri de vizionare, la câteva zile după premiera sa pe platforma de streaming.

Numărul 1 în top 10 al celor mai populare seriale de pe platformă

Impactul pe care platforma de streaming Netflix îl atinge cu fiecare dintre conținuturile sale nu încetează să uimească, iar acest lucru a fost demonstrat încă o dată cu succesul recent al serialului „Fubar”. Această nouă producție a devenit preferata abonaților și pentru că bate recorduri de vizionare, la doar câteva zile după premieră, este în prezent numărul 1 în top 10 al celor mai populare seriale de pe platformă.

Cea mai vizionată producție Netflix la nivel mondial

Potrivit site-ului FlixPatrol, serialul „Fubar” a devenit cea mai vizionată producție Netflix la nivel mondial. De la premiera sa de joi, 25 mai, a generat un răspuns pozitiv din partea utilizatorilor serviciului de streaming. Participarea lui Arnold Schwarzenegger a fost un factor determinant în succesul acestui serial creat de Nick Santora.

Povestea serialului

Intriga serialului Netflix „Fubar” se învârte în jurul lui Luke Brunner, un agent CIA care tânjește să se pensioneze și să se bucure de o viață liniștită alături de fiica sa, Emma. Cu toate acestea, planurile lui sunt întrerupte atunci când este desemnat să conducă o misiune de salvare a unui agent cunoscut sub numele de „Panda”. În timp ce se angajează în această operațiune periculoasă, Luke se confruntă cu provocări neașteptate și se trezește atras de un complot plin de intrigi și acțiune. Povestea se desfășoară cu întorsături surprinzătoare și momente de înaltă tensiune care îi țin pe spectatori atrași de fiecare episod al acestui serial incitant.

Cine-s protagoniștii din „Fubar”

În serialul de succes, care bate recorduri de vizionări la doar câteva zile după premieră, „Fubar”, Arnold Schwarzenegger împărtășește lumina reflectoarelor cu o distribuție talentată care îi include pe Mónica Bárbaro, Milan Carter, Gabriel Luna, Fortuna Feimster, Travin Van Winkle, Fabiana Udenio, Jay Baruchel, Barbara Eve Harris, Aparna Brielle și Andy Buckley. Deși serialul a primit recenzii mixte, publicul a arătat un mare interes față de intriga și a făcut din „FUBAR” unul dintre cele mai populare conținuturi de pe Netflix.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net