Filmul de pe Netflix care se joacă cu mintea ta. Ai curajul să-l privești?

Ultima actualizare:

Un film bun poate fi, de cele mai multe ori, tot ceea ce ai nevoie în urma unei zile istovitoare. Pelicula despre care Click! îți spune astăzi îți răpește mai puțin de două ore din timp, însă va fi o adevărată provocare pentru psihicul tău.

image

Filmul „Iluzii mortale” te trece printr-un carusel de emoții și simțuri, doar pentru a-ți capta atenția și a te face să reflectezi asupra acțiunilor care se desfășoară de-a lungul celor două ore.

„Iluzii mortale”, o adevărată provocare pentru creierul tău!

Cinefilii cu siguranță vor rămâne fascinați de pelicula care le-a captat atenția utilizatorilor platformei de streaming Netflix. Filmul „Iluzii mortale” este un thriller psihologic, care îți adresează întrebări mai puțin obișnuite, extrase din mintea regizoarei Anna Elizabeth James.

Întorsăturile de situații te vor ține cu sufletul la gură. Intriga filmului roiește în jurul unei tinere pe nume Sarah, care are aparent o viață normală, dar suferă un șoc în momentul în care își dă seama că se află prinsă în mijlocul unor iluzii și înșelăciuni.

Pe tot parcursul filmului, Sarah pătrunde tot mai mult în avalanșa de intrigi și mister, până ajunge în punctul în care percepția ei asupra realității va fi pusă la îndoială și acțiunile care vor apărea îi vor teste limitele și răbdarea la maximum.

Filmul de pe Netflix - „Iluzii mortale” reprezintă o provocare pentru creier / foto: Netflix
Filmul de pe Netflix - „Iluzii mortale” reprezintă o provocare pentru creier / foto: Netflix

Filmul „Iluzii mortale” este o adevărată capodoperă, reușind să se joace cu creierul tău și să abordeze diferite teme profunde, pline de reflecție asupra modului în care percepi realitatea și limitele minții umane.

Inițial, la scurt timp după ce a apărut, filmul a fost aspru criticat, însă lucrurile s-au schimbat de-a lungul timpului, fanii ajungând să îi recunoască adevărata valoare și să îl transforme într-o adevărată „piesă de cult”.

Așadar, dacă vrei să ieși din zona de confort și să oferi o mică provocare creierului tău, oferă-ți timp și vizionează pelicula „Iluzii mortale”, o producție care îți va testa mintea și limitele și te va ajuta să îți dai seama de percepția pe care tu o ai asupra vieții.

image
image
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
FotoJet jpg
banner carmen serban png
5 mona segall asia express 4 jpg jpeg
Chefi la cutite sezonul 12 4 jpg
netflix jpg