Este cel mai dorit film al lunii iunie. Deși nu a fost lansat, e de așteptat să înregistreze cifre record

Ultima actualizare:

Netflix își actualizează constant content-ul și a transmis că pentru luna iunie va aduce titluri foarte interesante, așteptate de toți. Printre producțiile care vor fi lansate luna aceasta, se numără un film incitant plin de dramă și romantism, care se anunță a fi unul dintre cele mai vizionate de pe platforma de streaming.

netflix 1 jpg

Filmul apare pe Netflix pe 23 iunie

După o lungă așteptare, Netflix a dezvăluit, în sfârșit, data lansării pentru foarte așteptata continuare a filmului „Through My Window”. Este vorba despre „Across the Sea” și deși mulți se așteptau ca această nouă producție să fie lansată în februarie, pentru a coincide cu luna romantismului, s-a confirmat că filmul va ajunge pe platforma de streaming pe 23 iunie.

Emotionantul film Netflix, „Across the Sea”, readuce în atenția publicului, îndrăgitele personaje interpretate de Clara Galle și Julio Peña, care își reiau rolurile de Raquel și Ares și se bucură de un moment dulce în relația lor, înconjurați de cei mai apropiați prieteni ai lor,  printre care Natalia Azahara și Guillermo Lasheras, precum și frații lui Ares, Artemis și Apolo, interpretați de Eric Pasip și Hugo Arbués.

Povestea filmului

Această continuare se învârte în jurul lui Ares, care a plecat la Stockholm pentru a-și continua studiile, lăsând-o pe Raquel într-o relație la distanță plină de provocări. Vara devine o perioadă de reîntâlnire mult așteptată pentru cuplu, dar ei descoperă că multe lucruri s-au schimbat de la ultima dată împreună. În acest film Netflix, ambii vor trebui să înfrunte noi obstacole și provocări pentru a-și menține povestea de dragoste vie în mijlocul distanței și al schimbărilor pe care le-au experimentat.

Datorită complexității relațiilor la distanță, noi provocări și fețe necunoscute amenință să le tulbure liniștea, în timp ce cu un stil casual, Andrea Chaparro, Ivan Lapadula și Carla Tous se alătură distribuției pentru a continua această poveste de dragoste care a început cu furtul unei parole Wi-Fi și culminând cu un bal dramatic. Cu ochelarii lor de soare, un măr în mână și zâmbete care prevestesc conflicte incitante, aceste noi personaje promit să adauge mai multă intriga și emoție intrigii filmului care va fi lansat în iunie.

Se anunță a fi unul dintre cele mai vizionate filme din luna iunie

Pe lângă membrii familiei Hidalgo, „Across the Sea” va prezenta revenirea altor personaje importante. Guillermo Lasheras, cunoscut pentru rolul din „White Lines”, va reveni, la fel ca Lucía de la Puerta, Natalia Azahara, Marià Casals și Emilia Lazo. În plus, filmul va fi îmbogățit prin adăugarea de noi talente în distribuție, precum Andrea Chaparro, Carla Tous și Iván Lapadula Montes, și va fi incitant să vedem cum se dezvoltă personajele și cum interacționează în acest mult așteptat. Acest film Netflix se anunță a fi unul dintre cele mai vizionate din luna iunie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net