Filmul care a creat dependență pe Netflix. Este unul dintre cele mai vizionate, iar acțiunea te va captiva din primul minut

Astăzi, în prima zi de weekend, când căldura de afară ne ține pe cât mai mulți în casele noastre, un film bun poate fi tot ceea ce ai nevoie. Pentru a nu mai pierde mult timp căutând un film care nu este pe măsura și dorința așteptărilor tale, Click! îți prezintă pelicula de acțiune pe care, cu siguranță, o vei trece pe lista celor mai bune filme pe care le-ai văzut.

Filmul care i-a captivat pe cinefili / foto: Pixabay
Filmul care i-a captivat pe cinefili / foto: Pixabay

Netflix vine în fața utilizatorilor cu un film de-a dreptul captivant. Acțiunea îi va ține pe aceștia cu ochii lipiți de ecranul televizorului și cu greu vor putea să nu se lase fascinați de misterul peliculei „The Revenant”, cu Leonardo DiCaprio în rolul principal.

„The Revenant”, filmul care îți taie răsuflarea!

 Pelicula este inspirată din fapte reale și prezintă povestea lui Hugh Glass, personaj interpretat de către Leonardo Dicaprio care, părtaș dintr-un grup, pornește într-o expediție a Munților Stâncoși, până când un urs grizzly provoacă tragedia filmului.

Personajul principal este sfâșiat de către animal, a fost alungat de pe stâncă și a trecut prin chinuri și dureri cumplite, după ce a fost părăsit de către cei pe care-i credea prieteni.

Glass, tatăl personajului interpretat de Leonardo DiCaprio pornește într-o luptă aprigă, al cărei scop este acela de a-i pedepsi pe cei care i-au chinuit și i-au ucis fiul.

Cine era adevăratul Hugh Glass

Hugh Glass a existat în realitate, însă viața sa nu este cea prezentată în totalitate în film, căci originalul nu a avut copii, nu a plecat într-o expediție pe munte și nu a fost atacat de urs. În film, povestea reală este modificată cu scopul de a transpune lupta poetică a omului versus natură.

Filmul a captat atenția internauților, lăsându-i în același timp fascinați și captivați, dar și cu multe semne de întrebare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
banner Adriana Bahmuțeanu png
banner Ozana Barabancea png
bogdan dumitrascu romanii au talent 2015 jpeg
ch,jkj jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net