Creatorul Barbie, un adevărat obsedat sexual! Jack Ryan organiza orgii cu alcool, droguri și femei

Creatorul păpușii Barbie, jucăria iubită de fetițele din întreaga lume, era un adevărat ciudat. Acesta organiza orgii sexuale cu femei înalte, blonde și cu sânii mari, cât mai asemănătoare cu păpușa pe care o adusese pe piață. Detalii incredibile despre Jack Ryan.

Creatorul Barbie, un adevărat obsedat sexual
Creatorul Barbie, un adevărat obsedat sexual

Playboy-ul - care a făcut o avere din inventarea celebrei păpuși - avea o obsesie înfiorătoare pentru blondele superbe care semănau cu creația sa din plastic.

În timp ce jucăriile au încântat fetițele din întreaga lume, ele au declanșat în Ryan o obsesie sexuală nebună de a transforma fiecare femeie din viața sa într-o replică umană cu care să se distreze.

Povestea lui este atât de incredibilă, încât merită propria producție hollywoodiană - cu o clasificare 18 +, bineînțeles.

Creatorul păpușii Barbie, orgii sexuale cu alcool și droguri

Ryan, designerul șef al producătorului de jucării Mattel, organiza anual 300 de petreceri cu șampanie și droguri la conacul său din California - un stil de viață care era la milioane de kilometri de imaginea sănătoasă a lui Barbie.

Acolo, el s-a culcat cu sute de frumuseți înalte și blonde, cu talie mică și sâni voluptoși, care arătau exact ca iubita lui păpușă. Chiar a obligat unele dintre cuceririle sale să facă operații estetice pentru a arăta mai mult ca invenția sa.

Ryan a susținut că figurina cea mai bine vândută a fost numită după prima sa soție, Barbara.

În noul film Barbie, în valoare de 100 de milioane de dolari - realizat împreună cu Mattel și lansat pe 21 iulie - Barbie este interpretată de Margot, în vârstă de 32 de ani, iar Ryan Gosling, în vârstă de 42 de ani, joacă rolul iubitului ei, Ken.

Intriga se concentrează pe cuplul care părăsește Barbie Land pentru a trăi în lumea reală.

Dar povestea șocantă a păpușii și a modului în care aceasta l-a dus pe inventatorul ei la nebunie a început acum mai bine de 60 de ani.

Obsesia pentru Barbie l-a transformat într-un obsedat sexual

Proprietarii Mattel, Ruth Handler și soțul ei, Elliot, au cumpărat o păpușă care semăna cu un personaj de desene animate de la cel mai bine vândut ziar tabloid din Germania, în timp ce se aflau în vacanță acolo, în 1956.

Cu părul negru, fața machiată și curbele sexy, Bild-Lilli era o versiune înaltă de 11 centimetri și jumătate a reginei burlescului Dita Von Teese, destinată unui public adult.

Întorși în California, soții Handler i-au încredințat imediat lui Ryan sarcina de a produce o păpușă pe care fetele tinere să o colecționeze - și pe care să o îmbrace în haine pe care să le vândă.

Ducându-se în cea mai sălbatică fantezie a sa, fostul inginer i-a șters sfârcurile lui Barbie și i-a făcut picioarele foarte lungi.

În același an, Ryan a externalizat producția lui Barbie în Japonia.

Prietenul său, Stephen Gnass, a spus: "Mă gândesc adesea la expresia de pe fața lui când descria voluptatea păpușii. Când vorbea despre Barbie era ca și cum ascultam pe cineva vorbind despre un episod sexual, aproape ca și cum am asculta un pervers sexual".

Ryan a ținut o evidență a tuturor cuceririlor sale, catalogându-le numele, cu fotografii și detalii despre interesele și poftele sexuale. În fiecare joi, Ryan găzduia un banchet medieval indecent, stând pe un tron în timp ce jonglerii și menestrelii îi distrau pe invitații aleși pentru aspectul lor fermecător.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
fructe si legume jpg
horoscop webp
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net