„Barbie din viața reală”. O femeie transexuală dezvăluie la ce proceduri a apelat pentru a arăta ca o păpușă

Angellica Good, în vârstă de 23 de ani, este o femeie transexuală din Montreal, Canada. Încă de când era copil, ea era obsedată de toate lucrurile feminine și roz, la fel ca Barbie. Așa că, de-a lungul timpului, a apelat la mai multe proceduri chirurgicale pentru a arăta precum o păpușă.

Angellica Good a apelat la mai multe intervenții pentru a arăta ca o păpușă / Foto: Instagram
Angellica Good a apelat la mai multe intervenții pentru a arăta ca o păpușă / Foto: Instagram

Angellica Good (23 de ani) este o tânăra transexuală care se autointitulează „Barbie din viața reală”. De asemenea, este un model OnlyFans, platforma conținutului pentru adulți, unde are peste 100.000 de urmăritori. De când era mică, Angellica a fost obsedată de celebra Barbie, iar de-a lungul timpului, a trecut printr-o varietate de intervenții chirurgicale, toate acestea fiind făcute pentru a arăta izbitor cu celebra păpușă.

„Mă refer la mine ca la o Barbie, pentru că încă de când eram copilă am fost obsedată de toate lucrurile feminine și roz, la fel ca ea. Întotdeauna mi-a plăcut aspectul feminin și păpușile Barbie, dar mă inspir din tot felul de alte lucruri. Îmi plac, de asemenea, fetele din desenele anime, acela este corpul pe care vreau să îl am, exact ca acele personaje feminine, fundul și sânii mari. La fel și Prințesa Piersic din Mario și Tinkerbell”, a declarat Angellica pentru tabloidul britanic DailyStar.

Ce proceduri chirurgicale și-a făcut

Până în prezent, tânără și-a mărit buzele, obrajii, și-a făcut rinoplastie în Turcia și injecții pentru a-și mări fundul și șoldurile. Însă, asta nu este tot! Procedurile nu se termină aici, deoarece ea a avut, de asemenea, intervenție chirurgicală completă de feminizare a feței, ce a inclus coborârea liniei părului, ridicarea sprâncenelor, ridicarea buzelor și a bărbiei.

A avut, totodată, și implanturi mamare. „Pentru că eram prea slabă pentru a avea imediat sânii mari, a trebuit să am cel puțin 10 intervenții după. Le-am avut foarte mici la început, așa că le-am mărit pe parcurs, iar acum am sânii destul de mari”, a mai adăugat Angellica.

Și-a mărit pentru prima dată buzele când avea 20 de ani, un an mai târziu, sânii și o intervenție la nas. Aceste proceduri au ajutat-o pe Angellica să se simtă confortabil în pielea ei și să iubească reflexia pe care o vede în oglindă.

„Stilul meu de viață nu este pentru toată lumea”

„Întotdeauna am știut că vreau un anumit look, nu m-am simțit niciodată ca un băiat. Am fost mereu obsedată de aceste fete care arătau ca Barbie și când aveam 20 de ani, am decis să nu mă mai ascund. Mi-am spus că dacă am de gând să mă schimb, o voi face în felul meu și să fiu o fată Barbie. Familia mea mă susține, mă iubește și vor doar să fiu fericită”, a mai adăugat ea.

Pe viitor, ea are în plan să își facă fundul puțin mai mic, însă își dorește să aibă sănii mai mari. Pe lângă faptul că este o personalitate cunoscută pe Instagram, Angellica este și  creatoare de conținut pe „OnlyFans”.

„Pentru o ultimă remarcă, aș dori să le reamintesc oamenilor să fie drăguți, stilul meu de viață nu este pentru toată lumea, dar este ceea ce mă face fericită, toată lumea este diferită și așa ar trebui să fie”, a încheiat Angellica.

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net