Viaţa în roz! A «spart» 200.000 de euro pentru o casă ca a lui Barbie

O femeie din Brazilia a cheltuit aproape 200.000 de euro pentru a-şi transforma locuinţa în casa lui Barbie. Bruna, în vârstă de 26 de ani, e îndrăgostită de celebra păpuşă încă din copilărie, aşa că a dat o mică avere pentru a avea o vilă ca aceasta.

Bruna este superfan al păpuşii Barbie şi are o casă ca a acesteia foto: Instagram
Bruna este superfan al păpuşii Barbie şi are o casă ca a acesteia foto: Instagram

Tânără, care este originară din oraşul Curitiba, din sudul Braziliei, a primit prima oară porecla Barbie când era în generală, iar de atunci e un superfan al păpuşii produse de Matell. Bruna, care are o diplomă de avocat, susţine însă că nu vrea să semene perfect cu “idolul ei, dar că vrea doar să ducă şi ea o viaţă “roz”.

“Am cheltuieli normale, aşa cum Barbie cheltuieşte bani pe lucruri normale. Nu vreau să fiu copia ei, Barbie doar mă inspiră. Sunt o admiratoare şi a lui Elle Woods, din «Blonda de la drept» şi a lui Paris Hilton, iar ambele poartă mult roz”, a declarat Bruna, conform publicaţiei britanice Daily Mirror. 

Şi apa din piscină este roz

Din dragoste pentru Barbie, tânăra a decis să îşi transforme casa într-un paradis roz şi a cumpărat chiar şi o maşină de aceeaşi culoare, care seamănă cu cea condusă de păpuşă. Chiar şi apa din piscina din faţa casei este roz.

“Casa mea e locul unde dorinţele devin realitate, unde imaginaţia se transformă în experienţe roz, de neuitat şi unde fantezia se îmbină cu lumea reală. Am reuşit să îmi fac o casă de păpuşi, unul dintre visele mele. Nu ştiu exact cât a costat totul, dar la începutul renovărilor am dat peste 190.000 de euro”, a mai spus Bruna.

Tânăra are un iubit, un model pe nume Dienisson Gemelli, despre care spune că o încurajează şi nu e deloc deranjat de obsesia ei: “Iubitului meu îi place la nebunie că port roz, crede că e feminin şi drăguţ, uneori poartă şi el culoarea asta”.

Bruna Barbie are 18,3 milioane de fani pe Tiktok

Bruna este una dintre cele mai populare brazilience pe platforma TikTok, cu 18,3 milioane de urmăritori. Ea a început să publice imagini cu ea în ţinute roz, pe internet, în 2006, iar în 2009, a început să facă clipuri şi pe YouTube. Aşa a ajuns să facă bani frumoşi din pasiunea ei pentru Barbie şi pentru culoarea roz, dar recunoaşte că a fost nevoită să renunţe, pentru moment, la cariera de avocat, pentru că nu are timp de ambele. Însă Bruna este fericită că poate împărtăşi cu întreaga lume pasiunea ei. 

Păpuşa Barbie, ţinta criticilor

Păpuşa Barbie, care a împlinit anul acesta 63 de ani, a fost criticată dur pentru că impune standarde toxice fetiţelor. Mai ales că studiu a arătat că, dacă Barbie ar fi reală şi ar fi la fel de slabă, nu ar putea merge. În urma mai multor plângeri, compania Matell a început să producă păpuşi de dimensiuni diferite, de alte rase şi chiar cu dizabilităţi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net