Vrei să stai în casa Barbie? Te costă 570$ pe oră

Ocazie unic─â! O cas─â din California, care arat─â exact ca o cas─â a p─âpu┼čii Barbie, de juc─ârie, construit─â ├«n m─ârime real─â, se poate ├«nchiria cu 570 de dolari (2.673 de lei) pe or─â. 

image
Vila are piscin─â. Foto: profimedia

O vil─â realizat─â exact dup─â locuin┼úa de juc─ârie a celebrei p─âpu┼či Barbie, numit─â Casa de pe plaj─â a lui Barbie, a fost construit─â ├«n Santa Monica, sudul Californiei, SUA. Casa arat─â exact ca locuin┼úa p─âpu┼čii de juc─ârie, ├«n cele mai mici am─ânunte. Numai c─â este construit─â ├«n m─ârime real─â.

Sunt respectate perfect culorile decora┼úiunilor ┼či toate p─âr┼úile componente ale minipropriet─â┼úii de lux. Astfel, casa are piscin─â, teren de baschet, ┼čase dormitoare, ┼čase b─âi ┼či ÔÇŁsalonul lui KenÔÇŁ, Ken fiind, dup─â cum se ┼čtie, iubitul lui Barbie, ┼či el tot o p─âpu┼č─â.

image
Mobila ┼či pere┼úii sunt colora┼úi ca ├«n locuin┼úa de juc─ârie. Foto: profimedia

Casa nu poate fi cump─ârat─â. Se pot caza aici to┼úi fanii p─âpu┼čii, dac─â pl─âtesc chiria de 5.700 de dolari pentru zece ore. Se accept─â ┼či ├«nchirierea cu ora, tot exagerat de scump─â, de 570 de dolari. Dar cei care vor s─â r─âm├ón─â pentru mai multe zile trebuie s─â se preg─âteasc─â la pre┼úuri extrem de mari.

├Äns─â se vor bucura de mobilele foarte frumos colorate, pere┼úii la fel de frumo┼či colora┼úi, cu mult roz, portocaliu ┼či verde, exact ca ├«n lumea juc─âriilor. ┼×i pe plaj─â sunt decoruri colorate ademenitor, iar ├«n interioare sunt multe flori ┼či obiecte atr─âg─âtoare. ┼×i buc─ât─âria cu pere┼úii galbeni, mobile ┼či obiecte frumos colorate este o pl─âcere pentru oaspe┼úi. Toate decorurile sunt inspirate din lumea p─âpu┼čii Barbie.

image
Mobila ┼či pere┼úii sunt colora┼úi ca ├«n locuin┼úa de juc─ârie. Foto: profimedia

Casa este deja asaltat─â de cereri de cazare, chiar dac─â este at├ót de scump─â. Este dorit─â ┼či pentru turnarea unor filme.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
carmen tanase jpeg
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
trans bhutan cnn
giani vladimir 25713800 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
pui de urs
trans bhutan cnn
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
pustnic japonez profimedie (4) jpg
card ajutor jpg
canicula bucuresti puncte de ajutor  (3) JPG