FOTO Cât plătesc oamenii ca să arate ca idolii lor. „Ştiu că sunt Ken, dar în sufletul meu am fost mereu Barbie“

Ultima actualizare:

    Rodrigo Alves sau păpuşa umană Ken @Shutterstockclickpentrufemei.ro
Rodrigo Alves sau păpuşa umană Ken @Shutterstockclickpentrufemei.ro

Fie că e vorba de un star al reţelelor sociale precum Kim Kardashian, de o vedetă ca Britney Spears sau de o jucărie celebră ca Barbie sau Ken, oamenii au nevoie de idoli. Iar unii dintre ei nu s-au dat înapoi de la nimic pentru a devenia sosia perfectă.

Expresia „Sunt fanul tău numărul 1“ a căpătat noi dimensiuni în ultimele două decenii. Dacă pe vremea trupei The Beatles admiratoarele îşi smulgeau, la propriu, părul din cap, iar fanii lui Michael Jackson leşinau pe bandă rulantă la concerte, în ultimii ani celebrităţile au parte de un alt tip de idolatrie: prin imitaţie. Bani, timp, intervenţii chirurgicale, transformări totale. Toate acestea pentru a obţine imaginea perfectă. Pentru unii, aceasta nu este aceea cu care au fost înzestraţi de natură, ci una fabricată după chipul şi asemănarea idolilor lor. Studii ale psihologilor au arătat că persoanele care duc aceste transformări la extreme sunt foarte preocupate de aspectul lor fizic, au tendinţe narcisiste, au înclinaţii spre diverse dependenţe şi prezintă simptomele clinice ale depresiei sau anxietăţii. Cert este că oameni obişnuiţi, femei şi bărbaţi deopotrivă, au cheltuit sume imense de bani pentru a arăta ca Barbie, Ken, Kim Kardashian, Superman sau Britney Spears.

Află aici cât costă să devii copia fidelă a idolului tău, ce sacrificii presupune în afară de cele financiare şi vezi o galerie cu transformările incredibile ale fanilor. 

image
image
image
image
image
image
Laura Onilă  a decis să vorbească despre ce a pățit pentru a se vindeca de trecut
Cu o siluetă de reviste și niște picioare lungi, moștenite de la mama ei, Dana Săvuică a făcut mereu furori pe podium
banner anamaria prodan png
Marina Dina, o adevărată profesionistă de yoga și pilates
banner emilia ghinescu png
Virginia Zeani la 93 de ani Foto Facebook jpg