Casa Barbie în mărime naturală, dată spre închiriere, în Malibu. Chiriașii vor plăti doar costurile până acolo

Fanii Barbie vor putea să locuiască în casa, în mărime naturală, a celebrei păpuşi Mattel. Airbnb va oferi spre închiere casa de vis, din Malibu, California. Cei care își doresc să locuiască acolo, vor plăti numai costurile de călătorie. Iată cum este posibil! 

Fanii Barbie vor putea să locuiască în casa Barbie Foto: Profimedia
Fanii Barbie vor putea să locuiască în casa Barbie Foto: Profimedia

Chiriașii vor plăti doar costurile până acolo

Platforma Airbnb este cea care va oferi spre închiriere casa de vis, în mărime naturală, din Malibu, California. Totul pentru a promova filmul regizat de Greta Gerwig. Chiriașii vor plăti doar costurile de călătorie până în Malibu, scrie Observatornews.ro.

Cei care își doresc să locuiască acolo se pot înregistra pe site-ul Airbnb începând cu 17 iulie, ora 19.00, pentru a rezerva proprietatea. Casa va putea fi închiriată doar pe 21 şi 22 iulie 2023, pentru două sejururi individuale, de o noapte, pentru maximum două persoane. 

Cu ocazia lansării filmului "Barbie", Airbnb se angajează, de asemenea, să facă o donaţie unică către Salvaţi Copiii, care oferă resurse de învăţare şi sprijin copiilor, familiilor şi comunităţilor pentru a sprijini încrederea fetelor.

Reședinta de la malul mării, vopsită în roz aprins

Această reşedinţă de la malul mării a fost vopsită în roz aprins şi dispune de o piscină uriaşă, un teren de sport, un atelier de activităţi, o bucătărie complet echipată şi o sală de cinema. În timpul şederii lor, locatarii vor putea descoperi şi decoraţiuni în stilul Barbie, precum un cal uriaş din plastic, plăci de surf, o sală de patinaj pe role şi un ring de dans disco.

Casa este, de fapt, o vilă în colorile preferate ale celebrei păpuşi, iar rozul este de departe culoarea predominantă.

În 2019, casa a fost scoasă la licitație 

 Ne amintim că, în 2019, când Barbie a împlinit 60 de ani, tot Airbnb a scos vila la licitație pentru a fi închiriată pentru o scurtă perioadă de timp, preţul fiind de 60 de dolari pe noapte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
carte pexels jpg
bani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net