Motivul pentru care o mireasă a divorțat a doua zi după nuntă! Regula pe care a încălcat-o mirele i-a pus capac

Căsătoria ar trebui să fie una dintre cele mai fericite zile din viața cuiva, dar pentru o mireasă, ziua cea mare a fost complet distrusă atunci când soțul ei a făcut o cascadorie bizară și lipsită de respect. Mireasa a fost atât de îngrozită de ceea ce a făcut partenerului ei încât a refuzat să treacă peste faptele sale și a cerut divorțul a doua zi.

Motivul șocant pentru care o mireasă a divorțat a doua zi după nuntă
Motivul șocant pentru care o mireasă a divorțat a doua zi după nuntă

Motivul șocant pentru care o mireasă a divorțat a doua zi după nuntă

Femeia a explicat că avea „o singură regulă" pe care nu dorea să fie încălcată în ziua nunții. Aceasta i-a spus soțului ei că nu vrea ca acesta să îi dea cu tortul de nuntă în față atunci când va veni momentul să-l taie. Însă, în loc să îi respecte dorința, mirele a făcut ceva și mai rău, și pur și simplu apucat-o de cap și a împins-o cu fața în tort.

Într-un mesaj trimis la rubrica de sfaturi a site-ului de știri The Mirror, mireasa a spus „M-am căsătorit chiar înainte de Crăciun și sper să divorțez până la sfârșitul lunii ianuarie. Nu mi-a păsat niciodată să mă căsătoresc, dar nu m-am opus. Așa că, atunci când iubitul meu m-a cerut în căsătorie în 2020, am decis să mergem înainte. Fiecare dintre noi și-a asumat aproximativ jumătate din responsabilitatea organizării nunții, dar cred că am fost destul de rezonabilă în ceea ce privește compromisul atunci când și-a dorit cu adevărat ceva.

Singura mea regulă fermă și strictă a fost că nu-mi va da cu tortul în față. În schimb, m-a apucat de ceafă și mi-a împins capul în tort. A fost planificat, deoarece tortul era distrus, iar el avea o grămadă de prăjituri ca rezervă".

Îngrozită și jenată de cele întâmplate, mireasa i-a spus noului ei soț că a terminat-o cu el, dar de atunci a fost bombardată cu telefoane de la membrii familiei care cred că a greșit că a pus capăt căsătoriei atât de repede.

Ce sfat i-a fost oferit miresei
Ce sfat i-a fost oferit miresei

Ea a adăugat: „Am plecat. A doua zi i-am spus că am terminat. Rămân la această decizie. Problema este că, în timpul sărbătorilor, toată lumea s-a adunat pentru a-mi spune că ar trebui să-i dau o a doua șansă. Ei spun că exagerez din cauza problemelor mele, pentru că sunt foarte claustrofobică după un accident de mașină de acum câțiva ani și am intrat în panică absolută când am fost împinsă într-un tort și ținută acolo.

De asemenea, îmi tot spun că îl iubesc - chiar dacă în momentul de față nu simt deloc asta - și că el mă iubește, iar asta înseamnă să nu renunț la primul obstacol. Nu vreau să o fac, dar toată lumea este atât de unită și de încrezătoare în faptul că fac o greșeală teribilă, încât mă întreb dacă au dreptate."

Ce sfat i-a fost oferit miresei

În replică, cei de la The Mirror i-au spus miresei să meargă mai departe cu divorțul, în ciuda rugăminților de a-l anula - pentru că acțiunile soțului ei erau un semnal clar că nu este ce are nevoie. Aceștia i-au răspuns în scris: „Toată lumea este sigură că faci o greșeală, dar nu ei sunt cei care trebuie să se trezească în fiecare zi cu un bărbat al cărui comportament îi deranjează. Tu ești. Așa că nu trebuie decât să te asculți pe tine însăți. Cred că ceea ce a făcut el a fost un semnal de alarmă cu privire la faptul că nu te-a respectat pe tine și dorințele tale. Notează-ți în minte care dintre cei dragi ție nu par să pună preț pe fericirea ta și continuă cu divorțul."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
carmen harra jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net