Maria Constantin, nuntă cu ștaif. Cum a arătat în ziua cea mare, dar și ce părere au invitații despre marele eveniment: „A fost o nuntă atipică”

#Exclusiv Click!

O nuntă cu ștaif a avut loc vineri seară, cea dintre Maria Constantin (35 de ani) și Robert Stoica! După trei ani de iubire intensă, prin care au trecut atât prin bune, cât și prin rele, cei doi au ales să își unească destinele pentru totdeauna și în fața lui Dumnezeu.

Maria Constantin și Robert Stoica au avut o petrecere de cinci stele. Sursă: Instagram
Maria Constantin și Robert Stoica au avut o petrecere de cinci stele. Sursă: Instagram

În urmă cu aproape două săptămâni, îndrăgita cântăreață de muzică populară și afaceristul Robert Stoica alegeau să se cunune civil și religios în prezența celor dragi. Așa că, la scurt timp, cei doi au și organizat o petrecere de cinci stele, la localul pe care Gabi Bădălău îl deține în Bolintin Vale.

Aproape 300 de invitați au fost prezenți, toți îmbrăcați în alb, au petrecut până în zorii zilei pe muzica artiștilor favoriți. Cei care au întreținut atmosfera au fost: Marian Medregoniu, Emilia Ghinescu, Ionuț Dolănescu, Marcela Fota, Adrian Minune, Luis Gabriel, Tobele României, Dan Bursuc, iar maeștri de ceremonie au fost nimeni alții decât Cătălin Cazacu și Andrei Ștefănescu.

„A fost totul la superlativ! A fost o nuntă atipică, un party high class. Foarte multe celebrități într-un decor super! Mâncare de calitate și muzică pentru toate gusturile. A început evenimentul la 6:30 cu un cvartet, a urmat muzica tradițională românească, muzica internațională și, spre dimineață, manele. Totul a fost foarte bine gândit și organizat. Mirii au fost superbi și fericiți pentru că au avut alături de ei toți prietenii dragi și familiile.

Din câte știu, încă nu s-au decis pentru luna de miere, pentru că Maria are multe evenimente în perioada aceasta pe care trebuie să le onoreze. Posibil mai spre iarnă vor pleca undeva, la cald”, a declarat, Florin Burescu, pentru Click!, care a fost și unul dintre invitații de la nunta cu ștaif.

Invitați de elită

Pentru că a fost o nuntă de cinci stele...și inviții au fost pe măsură! Printre persoanele prezente care au ales să vină să se bucure alături de Maria Constantin au fost: Bianca Drăgușanu împreună cu partenerul său, Gabi Bădălău, Mihai Mitoșeru, Codruța Filip și Valentin Sanfira, Vica Blochina, precum și Kamara împreună cu iubita lui, Gabriella Nastas.

De spus este și faptul că persoanele prezente, care au purtat majoritatea ținute de culoare albă, s-au putut bucura de tot felul de delicatese culinare...de la un aperitiv foarte bogat, până la sărmăluțe în foi de varză cu mămăliguță și berbecuț la proțap.

De asemenea, Maria Constantin și Robert Stoica au ales două tipuri de tort: unul clasic și unul mai modern. Unul dintre torturi era format doar din shot-uri, iar cel clasic, cu care cei prezenți s-au îndulcit, era de trei nivele și arată absolut delicios.

Rochie de mireasă deosebită

Maria Constantin a optat pentru o rochie de mireasă extrem de sexy, foarte decoltată care îi scotea în evidență bustul generos. De asemenea, rochia avea unele imprimeuri pe ea din dantelă, care îi oferea și mai multă eleganță. Pe lângă acest lucru, voalul de mireasă a fost unul atipic, format dintr-o fundiță de culoare albă ce avea în prelungire dantelă.

„Pot spune că este o rochie unicat cu diamante fine și aplicații din dantelă franțuzească. Inclusiv voalul este unul atipic. Mai este foarte puțin până la marea petrecere, așa că, încă puțină răbdare”, ne spunea, recent, Florin Burescu, designerul care i-a făcut și ținuta.

Click! spune

Maria Constantin a fost căsătorită prima dată cu Ciprian Vasile Tapotă, din 2008 până în 2014 . Cei doi au un băiat împreună, Codrin (14 ani). Al doilea mariaj a fost cu fostul rugbist Marcel Toader, dar relația lor s-a terminat cu o serie de scandaluri și replici dure, în anul 2017, după numai 2 ani de căsnicie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net