Maria Constantin, rochie cu diamante fine și aplicații din dantelă franțuzească! „E unicat. Inclusiv voalul este unul atipic”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Maria Constantin (35 de ani) și Robert Stoica s-au cununat ieri civil și religios în prezența celor dragi! Așa că, pe 4 august, în lumea showbiz-ului românesc o să răsune distracția! Asta pentru că cei doi tinerei proaspeți căsătoriți vor organiza o petrece de zile mari în cinstea mariajului lor.

Maria Constantin nu a mai sperat că își mai găsește pe cineva care să îi aline sufletul și să aibă pe umărul cui să plângă, însă iată că s-a întâmplat! După trei ani de iubire intensă, artista de muzică populară a ales să își jure credință veșnică, și în fața lui Dumnezeu, cu afaceristul, Robert Stoica. Așa că, pentru marea petrecere care este programată pe 4 august, bunul său prieten, creatorul de modă, Florin Burescu (31 de ani) i-a pregătit o rochie de mireasă cum rar s-a văzut, ne-a spus el.

Deorece creatorul de modă s-a ferit în oferi multe detalii și imagini despre ținuta Mariei Constantin, reporterul Click! a reușit doar să descopere faptul că este de culoare albă, simplă, cu un decolteu generos care să îi scoate în evidență bustul perfect pe care artista îl are după implantul mamar.

„Maria și-a ridicat rochia de mireasă, de la atelier, de la mine. Vreau să îți mărturisesc că a plecat extrem de încântată acasă cu ea. Robert nu a văzut rochia la proba finală, Maria vrea să fie surpriză și pentru el.

Pot spune că este o rochie unicat cu diamante fine și aplicații din dantelă franțuzească. Inclusiv voalul este unul atipic. Mai este foarte puțin până la marea petrecere așa că încă putina răbdare”, a declarat creatorul de modă și bunul prieten al Mariei Constantin, Florin Burescu.

Click! spune

Maria Constantin a fost căsătorită prima dată cu Ciprian Vasile Tapotă, din 2008 până în 2014 . Cei doi au un băiat împreună, Codrin (14 ani). Al doilea mariaj a fost cu fostul rugbist Marcel Toader, dar relația lor s-a terminat cu o serie de scandaluri și replici dure, în anul 2017, după numai 2 ani de căsnicie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net