Maria Constantin și viitorul soț își cumpără verighetele! Ce model vor alege pentru ziua cea mare

#Exclusiv Click!

Au mai rămas doar câteva luni până când Maria Constantin (36 de ani) și logodnicul său, Robert Stoica, își vor uni destinele! Așa că, pregătirile sunt în toi! Surse apropiate din anturajul celor doi au declarat pentru Click!, că cele două vedete vor merge vineri să își aleagă verighetele pentru cununia religioasă.

Maria Constantin și Robert Stoica se iubesc de trei ani! În toată această perioadă, cele două vedete, au fost mereu la bine și la greu, așa că au decis, în urmă cu câteva luni, să facă și marele pas...și anume acela de a se căsători, în această vară, în luna august.

Cei doi viitori miri nu stau deloc cu mâna în sân,până acum au făcut invitațiile pentru nuntași, le-au trimis acestora, au ales deja localul unde o să fie petrecerea, iar prietenii apropiați pe care îi au cei doi, ne-au dezvăluit că la finalul acestei săptămâni, vor merge să își aleagă verighetele.

„Vineri, Maria și Robert, o să meargă să își cumpere verighetele pentru nuntă. Momentan, nu au ales niciun model, o să vadă acolo, la fața locului, ce le place mai mult. Una este să îți proiectezi ceva în minte, alta când le vezi acolo, la fața locului. Nu au un tipar anume de verighete...asta știu sigur. Vor ceva finuț, preferat din aur alb sau roz. Nici la bani nu se zgârcesc, important este să le placă, nu au un buget anume. Ar da orice sumă de bani, doar să fie unice, diferite de altele”, ne-au declarat surse apropiate din anturajul cântăreței.

Se înțeleg perfect!

Maria Constantin și Robert Stoica s-au înțeles încă din prima clipă! Bărbatul are o pensiune, mai exact, în județul Argeș, din care își existență de zi cu zi,da și un băiețel dintr-un mariaj eșuat. De asemenea, Maria Constantin are un băiat din căsătoria eșuată cu Ciprian Tapotă, bărbat cu care are o relație aparte. Cei doi prichindei s-au cunoscut deja și se pare că se înțeleg de minune.

Click! spune

Vedeta urmează să se căsătorească, vara aceasta, pentru a treia oară. Primul mariaj a fost cu artistul de muzică populară Ciprian Vasile Tapota, cu care are și un băiețel, pe Codruț (13 ani). Chiar dacă au un băiețel împreună, acest lucru nu i-a împiedicat să își schimbe decizia de a se separa.

La un an distanță, după primul divorț, mai exact în 2015, Maria Constantin se recăsătorească cu regretatul jucător de rugby și om de afaceri Marcel Toader. Această căsătorie a durat doar trei ani, până în 2018, și care s-a terminat cu scandal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net