Uite cum arată invitația de nuntă a Mariei Constantin! Așa ceva nu ai mai văzut

#Exclusiv Click!

Mare nuntă mare se anunță în această vară în showbiz-ul românesc! Maria Constantin (35 de ani) și alesul inimii sale, Robert Stoica, au ales să își unească destinele și în fața lui Dumnezeu. Așa că pregătirile sunt în toi. Click! vă prezintă în exclusivitate cum arată invitația de nuntă a celor doi.

Maria Constantin și Robert Stoica se iubesc de trei ani! Cei doi au fost în această perioadă, atât la bine cât și la greu, împreună. Fapt pentru care au decis să se căsătorească vara aceasta, pe 4 august. Localul l-au rezervat deja, este cel al lui Gabi Bădălău, din Bolintin Vale, la rochia de mireasă se lucrează intens, iar invitația pentru nuntă este deja pregătită.

Cei doi miri se pare că sunt destul de moderni, deoarece au făcut o invitație electronică în care scrie când și unde o să aibă loc petrecerea, la ce oră o să înceapă, dar și cine o să fie nașii de cununie. Astfel, persoanele care doresc să onoreze această invitație și să se bucure alături de Maria și de Robert trebuie  doar să bifeze în acele căsuțe prezența lor.

În invitația electronică de la nuntă se pare că invitații trebuie să fie îmbrăcați în alb, aceasta este tematica pe care Robert și Maria Constantin au decis să o aibă pentru petrecere, iar confirmările ar trebui făcute până pe data de 15 iulie de către nuntași. De asemenea, cei doi miri se pare că vor să știe fiecare detaliu al invitaților. Există o secțiune în care nuntașii sunt întrebați dacă vin alături de copiii lor sau nu.

Rochie de mireasă de divă

Maria Constantin se ocupă în detaliu și de ținuta pe care o să o poarte în ziua cea mare, adică pe 4 august! Așa că se pare că artista de muzică populară a ales să își facă o rochie de mireasă la comandă, din material adus tocmai din Paris, care se ridică la o sumă nu tocmai de neglijat.

„Maria a ales o rochie complementară cu personalitatea și cu corpul ei. Este o rochie rafinată, ușor îndrăzneață și extrem de prețioasă. A fost creionată după gustul și preferințele ei cu ajutorul meu. Materialele pentru rochie au fost aduse de la Paris și totul este cusut manual, iar lucrul la ea o să dureze cam trei luni. Pot să zic doar că rochia de mireasă a Mariei Constantin se ridică la câteva mii de euro”, declara recent Florin Burescu (32 de ani), cel care se ocupă de rochia de nuntă a vedetei, pentru Click!

Click! spune

Maria Constantin se căsătorește vara aceasta pentru a treia oară! Primul mariaj a fost cu artistul de muzică populară Ciprian Vasile Tapota, cu care are și un băiețel, pe Codruț (13 ani). Însă, de care a divorțat un an mai târziu.

După care, la un an distanță, mai exact în 2015 Constantin se recăsătorească cu regretatul jucător de rugby și om de afaceri Marcel Toader. Căsătorie care a durat doar trei ani, până în 2018, și care s-a terminat cu scandal. Iar acum, la șase ani distanță de la divorț a ales să își unească destinul cu afaceristul Robert Stoica.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net