Maria Constantin, relație specială cu fiul său! Uite cât de frumos au petrecut împreună

#Exclusiv Click!

Maria Constantin (36 de ani) și logodnicul său, Robert Stoica au petrecut momente de pus în ramă, alături de cei doi copii, pe care îi au din alte relații amoroase, în această perioadă! Surse apropiate din anturajul celor doi au declarat pentru Click! că atât fiul artistei, Codruț (13 ani) cât și băiețul afaceristului au fost împreună, pentru câteva zile împreună, și au pregătit masa cu toții pentru Sărbătoare.

Maria Constantin a fost măritată prima dată cu artistul de muzică populară, Ciprian Tapotă cu care credea că o să îmbătrânească împreună! Pentru că au crezut în iubirea lor, la început, cei doi alegeau să devină părință, așa că în urmă cu 13 ani, cântăreața de muzică populară devenea pentru prima dată mama unui băiețel perfect sănătos care crește de la o zi la alta. Însă, timpul a trecut iar după cinci ani de iubire Maria și Ciprian Tapotă alegeau în 2014 să pună punct mariajului și să divorțeze. Astfel, că băiețelul lor este, de atunci, în grija tatălui, iar Maria Constantin a rămas doar să îl ia din când în când la ea.

Astfel că, surse apropiate din anturajul vedetei au povestit pentru Click! de ce momente frumoase, a avut parte, cântăreața, zilele acestea.

„Maria a petrecut aproape o săptămână cu băiatul ei. L-a luat pe Codruț de la fostul soț și a stat la ea. Au făcut pregătiri înainte de Paște, au vopsit ouăle, au făcut mâncare și toate cele pentru Paște. Au stat la pensiune la Argeș, la Robert.

A fost și băiatul lui Robert acolo, au fost toți. Băiețelul lui are trei ani și jumătate din câte știu. Până duminică (prima zi de Paște – n.r) a stat Codruț la Maria după care a mers la tatălui lui să petreacă și cu el”, ne-a declarat apropiații artistei pentru Click!

Motivul divorțului

Atunci când a fost întrebată, în spațiul public, despre divorțul de tatăl copilului, Maria Constantin a declarat că Ciprian Tapotă ar fi fost agresiv fizic cu ea. Ba mai mult, a explicat de ce fiul său, Codruț nu stă cu ea ci cu tatăl lui.

„Avea 3 ani și jumătate ( când s-au despărțit – n.r), nici nu puteam să îi explic că mami cu tati nu se mai înțeleg. Atunci, a venit tatăl lui, cu părinții lui și au zis că o să îl țină cât am eu treabă la București. Ulterior, au început toate tamtamurile pe acolo și eu am fost nevoită să plec de la Târgu Jiu pentru că toată lumea avea ce avea cu mine.(…) Acum, copilul își dorește să vină la mine, dar, momentan, consider că eu fiind mai mult plecată, nu vreau ca educația lui să fie pornită pe un drum greșit.(…) Codruț se înțelege ok cu iubitul meu. Îi place de el”, a declarat Maria Constantin în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni” de la Kanal D.

Click! spune

Maria Constantin urmează să se căsătorească în luna august, în această vară, cu afaceristul Robert Stoica, după trei ani de iubire. Însă, înainte de această idilă amoroasă, Maria Constantin a mai fost măritată (a doua oară - n.r) cu fostul rugbist Marcel Toader de care a divorțat în anul 2018 iar în 2014 divorța de primul soț Ciprian Tapotă, tot un cântăreț de muzică populară, cu care artista are și un băiat, Codrin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net