Maria Constantin și Robert Stoica și-au unit destinele. Primele imagini de la fericitul eveniment

Ultima actualizare:

Maria Constantin (36 de ani) a făcut atăzi, 25 iulie, nunta cu Robert Stoica (33 de ani), bărbatul cu care are o relație de trei ani. Cei doi au spus „DA” în fața ofițerului de la Starea Civilă și au publicat prima fotografie în calitate de soț și soție. Imaginea și anunțul i-a luat prin surprindere pe fanii de pe rețelele sociale. Artista anunțase că nunta va avea loc în luna iulie, dar nu a precizat data, căci și-a dorit să aibă parte de un eveniment mai retras.

Maria Constantin s-a căsătorit cu Robert Stoica
Maria Constantin s-a căsătorit cu Robert Stoica

Petrecerea va fi abia în data de 4 august

Ar trebui să fie cu noroc de data asta, căci e la al treilea mariaj! Maria Constantin a dezvăluit astăzi, pe conturile sale de pe rețelele sociale că s-a măritat. A făcut și cununia civilă, și cununia religioasă, dar petrecerea va avea loc în data de 4 august. Artista a fost nevoită să facă nunta în biserică tot astzăi pentru că data aleasă pentru petrecere este în postul sărbătorii Sfânta Maria, așadar nu ar fi avut voie, conform tradițiilor, să-și pună pirostriile atunci.

Partenerul de viață al cântăreței este un afacerist cu trei ani mai tânăr decât ea, dar Maria Constantin este convinsă că Robert este bărbatul vieții sale, după cum a mărturisit în exclusivitate pentru Click!. „Nu aș mai fi făcut pasul ăsta pentru nimic în lume. Eu nu-mi mai doream o relație, nici pe cineva lângă mine. A apărut el și m-a convins că e ceea ce trebuie. Suntem de trei ani și jumătate împreună și suntem ok”, ne-a spus Maria.

Imediat după cununia civilă, cei doi proaspăt căsătoriți s-au îndreptat direct spre biserică, acolo unde și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Dovadă stau imaginile publicate de make-up artista Raluca Paraschiv. Petrecerea de nuntă, însă este programată abia pentru data de 4 august, așa cum ne-a dezvăluit artista în urmă cu ceva timp.

Maria Constantin a decis să aibă parte de un eveniment simplu și diferit de nunțile tradiționale românești, motiv pentru care nu a avut domnișoare de onoare: „Nu fac o nuntă cu tradiții, așa pe clasic. Nu facem o nuntă propriu-zisă, ci va fi mai mult o petrecere așa, de vară. Nu vreau ca femeile să vină acolo cu rochii lungi, pompoase, prea încorsetate, să nu se simtă bine. Nunta este pe stilul meu mai casual, nu foarte elgant. Voi avea doar o rochie de mireasă, făcută special pentru mine de Florin Burescu”.

Petrecerea de nuntă va fi organizată la Bolintin Vale, la salonul de ceremonii al lui Gabi Bădălău, unde ne așteptăm să fie prezenți invitați unul și unul.

Maria Constantin a purtat o rochie simplă de mireasă

Pentru cununia civilă, Maria Constantin a ales să poarte o rochie albă de mireasă lungă și simplă, în timp ce Robert Stoica a decis să iasă din tipare cu un costum superb, turquoise, care s-a asortat perfect cu buchetul de nuntă al artistei. Cântăreața a mizat pe simplitate și în privința accesoriilor și look-ului, aceasta apelând la un machiaj în nuanțe nude ce îi accentuează trăsăturile, acompaniat de bucle lejere. Mai mult decât atât, nașii au decis și ei să se asorteze în nuanțe de roz-fucsia, o adevărată explozie de culoare la un eveniment atât de intim și discret.

Explozie de culoare la nunta Mariei Constantin (Foto: arhivă personală)
Explozie de culoare la nunta Mariei Constantin (Foto: arhivă personală)

Maria Constantin a fost căsătorită prima dată cu Ciprian Vasile Tapotă, din 2008 până în 2014 . Cei doi au un băiat împreună, Codrin (14 ani). Al doilea mariaj a fost cu fostul rugbist Marcel Toader, dar relația lor s-a terminat cu o serie de scandaluri și replici dure, în anul 2017, după numai 2 ani de căsnicie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net