Jojo a îmbrăcat trei rochii de mireasă la nuntă! Când face cununia religioasă

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Nuntă în stil italian! Jojo a purtat nu mai puțin de trei rochii de mireasă la nunta ei cu actorul Paul Ipate. Cei doi s-au cununat civil în orășelul alb Ostuni, din regiunea Puglia (Italia), locul de care s-au îndrăgostit iremediabil. Click! a aflat când anume au de gând mirii să facă și cununia religioasă!

Cătălina Grama (42 de ani), alias Jojo, și Paul Ipate au furnizat surpriza weekend-ului! Actrița a îmbrăcat rochia de mireasă și s-a căsătorit civil cu actorul Paul Ipate (38 de ani), chiar în vacanța lor, din Puglia (Italia). Nimeni nu se aștepta ca aceștia să mai ajungă la altar, după 9 ani de relație, mai ales că până și Jojo spunea că nu crede în acte. Iată, însă, că minunea s-a întâmplat.

Click! a contactat-o pe mireasă chiar a doua zi după nunta din Italia și am aflat dacă cei doi plănuiesc să-și unească destinele și în fața lui Dumnezeu în curând.

Am făcut doar cununia civilă. În ce privește cununia religioasă, mai vedem ...”, a declarat actrița, pentru Click!

Jojo: „A fost o nuntă în stil italian, dolce far niente!”

Căsătoria celor doi a avut loc într-un cadru mirific, în orășelul alb Ostuni, din Puglia. Jojo a pregătit nunta în stil italian din timp și a îmbrăcat nu mai puțin de trei rochii de mireasă.

După cununia civilă, desfășurată în aer liber, nuntașii au petrecut tot în stil italian, cu paste, vin și multă dragoste, până la ziuă.

Soția ta pentru totdeauna, Paul Ipate! M-am îndrăgostit iremediabil de Italia anul trecut, atunci când am facut cu Paul o escapadă în Puglia. Atunci am știut și am simțit că va fi locul în care ne vom căsători.

Peisajele incredibile, simplitatea și vibrația specifică a locurilor, frumusețea fiecărui colțișor din acest rai ne-a inspirat să organizăm o nuntă în stil italian. «Dolce far niente» este vorba favorită a italienilor și exact asta am visat să facem, a povestit Jojo, după nuntă, pe pagina ei de socializare.

„Am visat să port trei rochii speciale!”

Bineînțeles că, după ce am găsit locația splendidă datorită celei ce ne-a devenit prietenă, organizatoarea nunții noastre, Martina Batzu, a trebuit să îmi aleg ținutele. Am visat să port trei rochii speciale și foarte diferite, care să se potrivească cu energia inegalabilă a locului.

M-am sfătuit încă de la început cu prietena și stilistul meu și, împreună cu Cristina State, am ales trei rochii care spun o poveste.Prima iubire a fost rochia simplă din mătase duchesse, pe care fetele au accesorizat-o cu mănuși din dantelă fină și prețioasă cu fir de aur.

Apoi, a venit marea mea iubire, rochia din dantelă cu spate gol, brodată cu cristale prețioase și paiete, pe care simt că Zora o va purta într-o bună zi. Pentru tăierea tortului și petrecere am purtat o rochie sirenă, brodată manual, care a reprezentat, în adevăratul sens al cuvântului, spiritul italian.

Jojo și Paul Ipate, romantici după nuntă Sursa: Instagram
Jojo și Paul Ipate, romantici după nuntă Sursa: Instagram

„Am fost în raiul iubirii și al veseliei pentru trei zile!”

Pasta, vino e amore! (n.r. paste, vin și dragoste). Cam așa a fost atmosfera la nuntă! S-a râs si s-a dansat mult, chiar și în picioarele goale și i-am mulțumit lui Dumnezeu că mi-am văzut toată familia în locul acesta, care e un mic paradis. Florile și buchetul superb din stphanotis și lacrămioare au fost creația lui Osvaldo.

Am fost în raiul iubirii și al veseliei pentru trei zile și încă povestim despre asta! Vă mulțumim pentru iubire și mesajele minunate! S-a simțit iubirea voastră dragii noștri prieteni până aici!”, a mai spus Jojo, pentru fanii ei.

Cătălina Grama și Paul Ipate se află, în aceste zile, în vacanță în Puglia, alături de cei doi copii, Zora și Achim. Jojo este mama a doi copii, Achim, în vârstă de 11 ani și Zora, care a împlinit 5 ani, fiica ei și a lui Paul Ipate.

Cei doi actori trăiesc o poveste de dragoste de 9 ani de zile și s-au cunoscut pe platoul de filmare, unde aveau de interpretat o scenă în dormitor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
image
actualitate.net
image
actualitate.net