SURPRIZĂ! Jojo și Paul Ipate s-au căsătorit în Puglia, după 9 ani de relație. Imagini cu cei doi de la cununia civilă

Ultima actualizare:

Au plecat în vacanță în Italia și s-au și căsătorit. După nouă ani de relație, Cătălina Grama (Jojo) și Paul Ipate s-au cununat civil, în Puglia!

Cătălina Grama, cunoscută de fani cu numele de scenă Jojo, este împreună cu Paul Ipate de nouă ani ani, însă nu erau căsătoriți și în acte. Întrebată de ce nu a făcut pasul cel mare alături de Paul Ipate, Jojo afirma că nu are nevoie de acte și că sunt căsătoriți în suflet.

Iată, însă, că cei doi s-au răzgândit și au decis să facă cununia civilă, departe de România. Aceștia au plecat într-o vacanță alături de copiii lor, Zora și Achim, în Puglia (Italia), loc de unde au dat, de altfel, marea veste.

Jojo (42 de ani) a îmbrăcat rochia de mireasă și s-a căsătorit civil cu actorul Paul Ipate (38 de ani), chiar în vacanța lor, din Puglia. Actrița a dat vestea pe contul ei de socializare, unde a și postat o serie de poze de la cununia civilă, care a avut loc într-un peisaj mirific, în Puglia.

Sub poze, actrița a scris și un mesaj emoționant!

Asta e dragoste! Si am zis: da! Te iubesc, Paul, până la cer și după!”, a scris actrița, pe contul său de Instagram.

Jojo a îmbrăcat două rochii de mireasă, una din dantelă, mulată pe corp, cu spatele dezgolit și alta de prințesă. Fiica ei și a lui Paul Ipate, Zora, a fost domnișoară de onoare și a purtat tot o rochie albă, din voal. Ginerele a fost îmbrăcat de Adina Buzatu, într-un costum alb.

Jojo:  „Ne-am îndrăgostit de zona asta" 

Jojo și Paul Ipate se află, în aceste zile, în vacanță în Puglia, alături de cei doi copii, Zora și Achim. Jojo este mama a doi copii, Achim, în vârstă de 11 ani și Zora, care a împlinit 5 ani, fiica ei și a lui Paul Ipate.

Prima seară în Ostuni. Am reușit să ne relaxăm, să ne odihnim și să ne jucăm cu copiii la piscină, și acum am ieșit la cină. Achim și Zora abia așteaptă să încerce pizza și pastele în țara lor de origine.

Apoi, mergem la o plimbare prin Ostuni, orașul alb din Puglia. Ne-am promis că vom veni în Italia și în următoarele veri, pentru vrem să descoperim cât mai multe despre zona aceasta, de care ne-am îndrăgostit anul trecut. E foarte frumos că simțim cu tii la fel în legătură cu aceste locuri”, a scris Jojo, pe Instagram, la debutul vacanței lor în Italia.

Cum s-au cunoscut ?

Jojo și Paul Ipate s-au cunoscut chiar pe platourile de filmare, iar prima lor scenă jucată împreună a avut loc în...dormitor.

Suntem căsătoriți cu sufletul. Când iubeşti, contează cel mai mult iubirea. Atât. Eu nu îl iubesc pe Paul pentru numele lui. Nici el pentru numele meu. Ne iubim pur şi simplu”, spunea Jojo, pentru Viva, motivând astfel de ce au amânat atât de mult căsătoria.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net