Ce băiat mare și frumos are Jojo! De ce nu a vrut actrița să-și expună, public, cei doi copii: „Nu prea a fost genul nostru”

#Exclusiv Click!

Cătălina Grama alias Jojo (41 ani) a avut aseară o apariție spectaculoasă la Palatul Parlamentului, acolo unde a avut loc Gala România ești Tu.

Actrița din „Clanul” a avut o apariție demnă de Oscar, cu atât mai mult cu cât a fost însoțită de fiul său cel mare, Achim (11 ani și jumătate) care și-a exprimat dorința pentru prima dată de a-și însoți mama la un eveniment monden. Jojo a fost tare mândră că a avut un așa partener chipeș care este înalt cât ea.

Ce spune Jojo despre fiul său

Aseară, în cadrul Galei „România ești Tu”, ediția “Îngeri pentru România” am primit această distincție pentru excelență în actorie. Am câțiva oameni cărora trebuie să le mulțumesc pentru parcursul meu de până acum. În primul rând aș vrea să mulțumesc familiei mele care mi-a fost alături din prima clipă. Părinților mei care mi-au înțeles latura artistică și au îngrijit-o și i-au dat voie să se dezvolte. Partenerului meu în toate, Paul, pentru că mă susține, mă înțelege și mă sfătuiește întotdeauna de bine mai ales când vine vorba despre un rol important. Copiiilor mei pentru că înțeleg că rolul meu pe lumea asta nu este doar cel de mamă.

Pe această cale vreau să îi mulțumesc fiului meu Achim, care mi-a fost alături la Gală că m-a învățat ce înseamnă iubirea necondiționată și că m-a ajutat să fiu și actriță și mamă. De cele mai multe ori cu el îmi repet textele pentru castinguri așa că el știe prea bine despre ce vorbesc. Mulțumesc mentorului meu Toni Grecu pentru că m-a văzut și a crezut în mine și astfel m-a descoperit publicul ca și actriță de comedie. Mulțumesc tuturor echipelor cu care am lucrat de-a lungul anilor, în televiziune, la film sau teatru, mai ales prietenilor mei de suflet de la machiaj, păr și costume fără de care un personaj nu poate prinde viață. Mulțumiri speciale echipei de la @clanulserial care mi-a dat ocazia să vă arăt și latura mea de actriță de dramă. Dedic acest premiu tuturor celor care cred în talentul și menirea lor care nu renunță niciodată”, a fost mesajul transmis de Jojo după ce a fost premiată aseară.

Când își privește copiii, Jojo nu își mai încape în piele de fericire. Are o relație foarte frumoasă atât cu Zora cât și cu Achim, care, de când a mai crescut și-a exprimat dorința de a ieși cu mama lui la evenimente, așa că a spart gheață în acest sens aseară, iar privirile de admirație au fost îndreptate asupra  lui.

„Sunt foarte mândră de ei”

Sunt foarte mândră de ei! Mă simt binecuvântată și recunoscătoare că m-au ales să le fiu mama. Avem o relație minunată și de prietenie, nu numai de părinte cu copil. Ei doi sunt scopul existenței mele! Nu prea a fost genul nostru să expunem copiii dar de data asta Achim și-a dorit să iasă la eveniment, altfel nu mergeam cu el. I-am spus că merg, că o să iau un premiu, l-am întrebat dacă ar vrea să vină pentru că a devenit din ce în ce mai curios, și a venit. Până acum nu îi plăcea, dar acum văd că s-a schimbat puțin treaba, de când a mai crescut!”, a povestit Jojo pentru Click!

Ce preocupări au copiii lui Jojo

Jojo are doi copii foarte talentați care sunt atrași de mai multe domenii de activitate, în mod special și de actorie.

Achim e foarte atras de zona asta dar nu de actorie, mai degrabă de producție și de partea de programare și de regie. Îi place foarte mult zona de efecte speciale și își dorește să devină ceva în zona asta, programare, efecte speciale. Așa îi place lui. El studiază oricum programare pentru că este absolut fascinat de asta  și de câte ori vede un film,  el mai mult îmi vorbește despre partea din spate, nu se referă la actorie”, ne-a spus Jojo despre fiul ei.

Atât Achim, cât și Zora participă cu plăcere la cursurile de actorie de la școala de teatru pe care au deschis-o Jojo și Paul Ipate (37 ani).

Zora e mai degrabă înclinată către  zona de actorie. Dar Achim este foarte talentat la actorie! Noi am deschis o școală de teatru, cursuri de actorie și amândoi participă benevol la cursuri. Ei s-au gândit să vină. Noi ținem  cursurile la noi în mansardă și amândoi urcă acolo dacă vor. Și nu au lipsit de la niciun curs. Obiectiv vorbind, amândoi sunt extrem de talentați, Achim este  extrem de talentat la actorie, însă nu știu dacă  va alege asta pentru că are și zona asta foarte rațională și pragmatică.

Zora e toată numai artă, deocamdată, deși zice că vrea să devină doctor veterinar. E talentată și pe cântat. Amândoi sunt. Amândoi fac pian, amândoi cântă, amândoi dansează, nu știu ce să zic.  O să vedem, e greu să faci pronosticuri!”, a mai adăugat pentru Click!, interpreta rolului Magdei Udrea din serialul „Clanul”, difuzat de ProTV.

Zora, pasionată de motoare, ca tatăl ei

Zora are 6 ani și se pare că îi moștenește pasiunea tatălui său, actorul Paul Ipate, pentru motociclete. Fetița e tare mândră de echipamentul pe care l-a primit din partea unor prieteni de familie așa că tăticul ei a dat-o o tură cu motorul prin fața casei.

A primit acum o cască și o geacă de motor și a urcat-o ieri puțin prin fața casei. A primit de la niște prieteni, toți motocicliști, și a vrut să iasă așa echipată”, ne-a mărturisit Jojo, care a revenit de un an de zile din nou la statutul de lacto vegetariană, după ce a renunțat la carne în urma unui regim de detox.

Face sport acasă, asistată de fiica ei, Zora

Din cauza programului încărcat, actrița din “Clanul” face sport acasă. Jojo face yoga și abdomene, Zora sare coarda și cam așa arată anrenamnetul de sport de acasă realizat în tandem, mamă-fiică.

Da, fac sport acasă! Nu am timp altfel, am un program destul de complicat! Avem cursuri de două ori pe săptămână, și cu filmările și cu teatrul,  cu toate proiectele noastre, nu mai am când. Anul trecut când a fost, așa, mai light programul mergeam, dar acum nu mai am timp și mi-ar părea rău să nu mai fac mișcare deloc. Am acasă greutăți, gantere cu care lucrez și fac exerciții de yoga și de izometrie. Lucrez cu  greutatea mea. În fiecare dimineață fac sport, depinde de Zora, de obicei facem împreună”, ne-a mai mărturisit îndrăgita vedetă, care se antrenează cot la cot cu fiica ei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net