Cătălina Grama, un nou rol de „fată rea", în serialul „Clanul": «Mi se potrivesc personajele negative!»

Ultima actualizare:

La PRO TV a început cel mai aşteptat serial TV românesc al toamnei 2022: „Clanul”. Cu această ocazie, o revedem „în acţiune” şi pe Cătălina Grama, cunoscută publicului ca Jojo.

Jojo interpretează un personaj negativ în serialul Clanul
Jojo interpretează un personaj negativ în serialul Clanul

Jojo interpretează şi de această dată un personaj negativ şi explică, în exclusivitate pentru Click!, de ce are parte de cele mai multe ori doar de astfel de „partituri”. De asemenea, Jojo ne-a povestit cum a fost vacanţa ei şi cum a început noul an şcolar.

Jojo, cum este personajul interpretat de tine în serialul Clanul”?

În „Clanul” sunt Magda Udrea, soţia lui Bebe Udrea, un cap al lumii interlope, dar şi mama copilului său, Florinel. Este un personaj foarte complex, pe care aşa l-am şi construit: are foarte multe valenţe, trăsături, este un personaj enigmatic, misterios, aparent dur, poruncitor. Este un personaj hipnotic... incredibil. Pe Magda nu o poţi ignora atunci când intră în cameră.

Citește și: Pe ce nu pune Jojo gura niciodată? 

Ai deja multe fete rele în portofoliul de actriţă. De ce crezi că eşti distribuită în astfel de personaje?

Cred că pur şi simplu mi se potrivesc personajele negative. Aceste personaje au extrem de multă personalitate. Fiecăruia trebuie să îi găseşti o trăsătură care să-l definească, care să-l facă simpatic, chiar dacă este negativ. Eu asta încerc de fiecare dată. Vreau să fie simpatizat, să fie înţeles, să aibă cât mai multe valenţe...

«Îmi place să fiu extrem de bine pregătită»

În ce constă rutina zilelor tale atunci când ai şi filmări în program?

Îmi place să fiu extrem de bine pregătită. Nu pot să merg pe platoul de filmare fără să ştiu că am textul extrem de bine conţinut: învăţat înseamnă ceva, memorat altceva, conţinut înseamnă să-l simţi, să ţi-l asumi cu totul. Asta îmi place să fac înainte de zilele de filmare: să studiez textul cu mai multe zile înainte ca să se aşeze treptat. Una este când înveţi ceva ca pe o poezie, alta când îl descoperi treptat... devine altceva. Consider că devii personajul când încerci să pătrunzi în lumea lui din ce în ce mai mult.

Vezi și: Jojo, mărturisiri tulburătoare despre hărțuirea sexuală 

Care este pentru tine răsfăţul suprem la care visezi după mai multe zile foarte aglomerate?

În general visez la somn. În ultimii ani, m-am preocupat foarte mult cu cei mici ai mei, care nu mai sunt aşa mici: Achim are 11 ani, iar Zora are cinci ani şi jumătate. Însă, în ultimii ani, somnul meu a depins de ora de culcare şi de trezire a Zorei. Aşa că un somn bun este răsfăţul suprem pentru mine. Cred că, dacă ai mintea odihnită, altfel vezi viaţa. Iar răsfăţul suprem este să fug undeva, măcar pentru două zile, să mă detaşez complet şi să schimb energia.

Cum ai petrecut vacanţa de vară anul acesta?

Vacanţa noastră chiar a fost faină anul acesta. Am văzut câteva locuri foarte frumoase. Am fost într-o croazieră numită Costa Toscană, am văzut Italia, Spania şi Franţa. Apoi am plecat într-o escapadă de un weekend cu Paul în Italia, în zona cu Bari, Alberobello, Polignano a Mare. Şi am mai fost şi pe aici prin ţară, în câteva locuri faine. A fost o vacanţă plăcută şi nu am simţit cât de repede a trecut vara. Mi-ar fi plăcut să dureze mai mult.

Tu ai revenit la filmări, dar copiii tăi ce fac?

Achim a trecut în clasa a V-a şi a avut o primă zi de şcoală faină, îi era dor de colegi. Ştie cam care este treaba pe acolo şi abia aştepta. Este o nouă etapă pentru el, e băiat mare! E încântat de doamna dirigintă, pe care abia a cunoscut-o. Şi noi suntem încântaţi – e o fire blândă, înţeleaptă. Cred că de asta are nevoie mai ales în preadolescenţă, pentru că e o perioadă mai dificilă pentru ei toţi.

Zora îşi doreşte să meargă la şcoală, dar mai avem un an de grădi. M-a rugat să-i cumpăr şi haine de şcoală şi le poartă cu mare bucurie. Îi plac şosetele până la genunchi!

Sursă foto: PRO TV

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net