Irina, acuzații dure la adresa Mariei, câștigătoarea emisiunii „Mireasa”, sezon 7: „Lacrimi de crocodil”

Irina și Maria au fost concurente, dar și prietene în cadrul emisiunii „Mireasa”. Prietenia lor s-a terminat urât, cu un conflict puternic. Deși cele două femei au stabilit că vor lămuri mai multe atunci când vor ieși afară din competiție, ele nu au mai luat legătura una cu cealaltă nici până în prezent.

image

La ieșirea din competiție a Irinei, prietena sa Maria i-a promis, plângând, că o va căuta, lucru care nu s-a întâmplat până acum. Recent, Irina a făcut noi dezvăluiri despre prietena „falsă” care a existat între ele. 

Irina: „Să fie fericită și împlinită, fiecare cu viața ei”

Recent, pe contul ei de social media, Irina a organizat o sesiune de Q&A, prin intermediul căreia fanii îi puteau scrie referitor la orice curiozitate pe care o aveau. Una dintre întrebările primit de Irina a fost referitoare la relația ei de prietenie cu Maria. Acela a fost moment în care Irina a dat cărțile pe față și a ales să spună ce „prietenie” a existat, de fapt, între ea și cealaltă concurentă Mireasa

„De ce nu ai păstrat legătura cu Maria? Mie mi-a plăcut relația de prietenie pe care o aveați în emisiune.”, a fost întrebarea pe care Irina a primit-o din partea unui internaut. 

Ce spune Irina despre prietenia cu Maria / foto: Facebook
Ce spune Irina despre prietenia cu Maria / foto: Facebook

„Ultima oară răspund. Hai să fim serioși, a plâns când am plecat cu lacrimi de crocodil. Zicea că o să mă caute când o să iasă afară. Și în prima zi când a ieșit și a făcut live și susținătorii vorbeau urât de mine, ea le dădea dreptate. Așa făcea și în emisiune, mie îmi zicea că tare ține la mine și la Capricii dădea dreptate invitaților. Unde era mulțimea, acolo era și ea.

Eu simțeam, nu eram nebună în emisiune când ziceam că e falsă. Dar când am plecat nu am vrut să zic că plânge să iasă ea fată bună și iertătoare, pentru că mie când îmi ziceau că plâng la comandă mă durea, ca de parcă sentimentele mele nu există, așa mă simțeam. Și eu nu fac oamenilor ceea ce nu mi-ar plăcea să-mi facă mie.

Am plecat împăcată, eu rău nu am făcut nimănui. Să fie fericită și împlinită, fiecare cu viața ei. N-am vorbit cu ea și nici n-o să vorbesc! Nu pot, că îl iubesc pe Antonio.”, a răspuns, cu o notă de umor, Irina. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
netflix 3733812 1280 jpg
dinu maxer jpg
1 keanu reeves jpg jpeg
image png
image png
teo si jador webp
chefi la cutite jpg
banner Rebeca Rizea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net