Gabriela Prisăcariu se resimte după nuntă! „Sunt praf, am răni!” Ce s-a întâmplat cu mireasa lui Oțil?

Gabriela Prisăcariu, mireasa lui Dani Oțil, s-a dezmeticit cu greu după fastuoasa și obositoarea nuntă, care a avut loc duminică, pe 30 iulie, la Buftea! Soția matinalului de la Antena 1 este fericită, însă, că nunta a ieșit impecabil, așa cum și-a dorit-o, însă se vaită acum de dureri de picioare! Gabi a stat pe tocuri toată noaptea, iar picioarele ei sunt  pline de răni și bătături! Modelul și-a etalat cu mândrie verigheta de pe deget, pe care a dat un car de bani!

Gabriela Prisăcariu (30 de ani) este din cale-afară de mulțumită de cum a ieșit nunta ei cu Dani Oțil! Modelul s-a ocupat singură, cu o săptămână înainte de marele eveniment, de ultimele pregătiri, Dani fiind plecat la mare, de unde a prezentat, preț de câteva zile, matinalul de la Antena 1.

Gabriela Prisăcariu: „Am schimbat mesele cu o săptămână înainte! Ceva rău!”

A doua zi după nuntă, Gabriela a dezvăluit prin ce chinuri a trecut în ultima săptămână. A schimbat mesele fix cu câteva zile înainte de marele eveniment.

Până la urmă, nunta a ieșit așa cum și-a dorit, adică de vis. Toată lumea a fost mulțumită de localul cu piscină de la Buftea, decorat ca-n povești, de muzică și de meniul variat. Mai puțin mireasa, care nu a apucat să îmbuce mai nimic.

În schimb, soția lui Dani, a dansat pe rupte, până a făcut bătături și răni la ambele picioare.

Nu-mi vine să cred că a trecut nunta mea! A fost ceva de vis, absolut superb totul. Mi-au fost îndeplinire toate dorințele. Eu sunt zodia Scorpion și la mine totul trebuie să fie perfect. Nu o să credeți dar, cu o săptămână înainte, am schimbat mesele, ceva rău! Dar totul a ieșit, până la urmă, impecabil!”.

„Nu am apucat nici să mânânc! Noroc că am fost la degustare”

Locația a fost de vis, am înțeles că mâncarea a fost foarte bună, nu am apucat să mănânc, din păcate, bine că am făcut degustare. Muzica, oamenii, invitații....tot a fost perfect! Am picioarele praf, cu răni, dar a fost grozav!“, a mai spus mireasa lui Oțil, într-un InstaStory.

Ce model de verighetă și-a ales Gabriela? E mult mai scumpă decât a lui Dani!

Gabriela nu a ezitat să-și arate mândră verigheta de lux, care tronează pe degetul ei.

Frumoasa blondină nu s-a uitat deloc la bani, atunci când a ales inelul pentru ziua cea mare. Gabriela are gusturi cât se poate de fine și de costisitoare, bijuteria fiind una din aur alb masiv de 14 karate și încrustată cu diamante de 2.81 ct. Greutatea aproximativă a verighetei miresei este de 6.83 grame.

Inelul se vinde în prezent, însă, cu o reducere semnificativă de 25% , prețul de achiziție fiind de 22.275 de lei. Inițial, bijuteria superbă a fost pusă în vânzare pentru suma de 29.700 de lei.

Cei doi și-au ales verighetele încă de anul trecut. Gabriela a precizat că a preferat să aleagă un inel în locul unei verighete clasice.

În sfârșit am ajuns la bijuterie, ca să ne ridicăm verighetele. Eu când am văzut așa frumusețe de inel, nu m-am putut abține și am spus că trebuie să fie verigheta mea, că strălucește prea tare. Lui Dani îi stă foarte bine cu verighetă”, spunea atunci soția lui Dani Oțil.

Dani, însă, a ales o verighetă mult mai simplă și mai ieftină. După nuntă, Gabriela a ținut să-și pună în temă rivalele la inima lui Dani, spunându-le că soțul său este luat și că va purta această verighetă pe deget mult și bine.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net