Decor de basm la nunta lui Dani Oțil cu Gabriela! Cum au fost întâmpinați invitații la petrecerea de pe malul lacului Buftea

Ultima actualizare:

Nunta lui Gabrielei Prisăcariu și a lui Dani Oțil e gata să o bată la bun gust, rafinament și eleganță pe cea a Ginei Pistol și a lui Smiley. Invitații, care au început să sosească la localul select de pe malul lacului Buftea, unde are loc petrecerea, au rămas fără cuvinte! Au intrat într-un decor de basm! 

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil și-au așteptat invitații la nuntă într-un decor de basm. După ceremonia religioasă de la Mânăstirea Cașin, nuntașii au început să sosească la localul select de pe malul lacului Buftea. 

Gabriela și Dani au dezvăluit că au mers la trei restaurante până să se hotărască care anume va fi locul perfect pentru petrecerea lor de nuntă, iar alegerea lor s-a dovedit a fi una mai mult decât inspirată. 

Decor cu trandafiri și bujori albi!

Mirii, pe ringul de dans Sursa: Instagram
Mirii, pe ringul de dans Sursa: Instagram

Nu doar invitații,  dar și mirii s-au minuntat atunci când au călcat pragul localului select cu piscină, de la Buftea. Au fost întâmpinați de un decor de poveste, care-ți tăia răsuflarea.

Gabriela și Dani au ales flori albe pentru decorarea localului, de la bujori, la trandafirii care tronează pe mese. Totul denotă bun gust, rafinament și eleganță. Printre primii invitați care au sosit la petrecere s-au numărat Cuza și Ramona Olaru, colegii de la matinal. 

Micuțul Tiago, fiul Gabrelei și al lui Dani Oțil, este senzația petrecerii, îmbrăcat și el în costum de cavaler de onoare. 

Nu au pregătit dansul mirilor? 

Mirii au vrut să mențină suspansul în privința cântăreților de la petrecere. Nici măcar părinții cuplului nu știu cine va întreține atomosfera. 

Se pare că mirii au vrut să fie mai non-conformișiti, așa că nu au pregătit un dans al lor. Gabriela și Dani au dat startul pe ringul de dans pe celebra piesă "Inimă nu fi de piatră!"

Tinu Vidaicu: „Pentru Dani a  fost un wow când a văzut-o pe Gabriela"

Nașul Tinu Vidaicu a fost foarte impresionat la cununia relgioasă și a declarat la ieșirea din lăcașul de cult că până și Dani Oțil a rămas fără cuvinte când a văzut mireasa. 

Am avut emoții, pentru că îl știu de o viață pe Dani, și asta ne-a apropiat, și asta ne-a adus și în postura asta, și m-am bucurat foarte mult pentru ei, cred că m-am bucurat mai mult pentru Gabriela, știți cum e, femeile de obicei se bucură, ea și-a dorit foarte mult. Și Dani, care este mai reținut, a fost chiar un wow", a declarat Tinu Vidaicu jurnaliștilor, la ieșirea din biserică.

Cât a costat meniul?

Modelul și prezentatorul de la Antena 1 s-au pregătit din timp pentru marele eveniment și a pus la punct toate detaliile pentru nunta de astăzi.

Cei doi au vizionat mai multe restaurante din București și au reușit să găsească un loc de vis în Buftea, care se află la marginea unui lac, și are și o piscină.

Petrecerea de nuntă are loc în aer liber într-un decor superb, pe malul lacului Buftea. Cei doi au schimbat chiar data inițială a nunții, pentru a putea să se căsătorească în acest loc.

Nu îi spunem nuntă, deși o să fie o nuntă. Am găsit și locația, este superbă. Ne-am schimbat chiar și data pentru că locația nu era disponibilă când voiam noi. Noi am vrut neapărat în aer liber.

Locația asta nu are nevoie de descriere. Noi am ales-o pentru că este absolut superbă, o să facem aici pe piscină, frumos afară, iar în față avem lacul. Mai frumos de atât nu se poate.

Au mai multe locații în funcție de numărul de invitați, de tot. Oamenii ăștia chiar s-au gândit la tot”, a anunțat Gabriela Prisăcariu, atunci când a mers să deguste meniul, împreună cu Dani.

Pentru nunta lor de la piscină, cei doi au primit, se pare, și un discount de 5%, după cum se menționează pe site-ul restaurantului, unde, în această perioadă este și o promoție. Meniul a costat, se pare, 50 de euro de persoană. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net