Cât de frumoasă e mireasa lui Dani Oțil! Primele imagini și declarații de la cununia religioasă

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Gabriela Prisăcariu si Dani Oțil și-au unit, duminică 30 iulie, destinele și în fața lui Dumnezeu! Cei doi s-au căsătorit religios la Mânăstirea Cașin din Capitală, la doi ani de la cununia civilă. Click! vă prezintă primele imagini cu mirii! Avem și primele declarații!

30 iulie 2023, zi cu mari emoții pentru Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil! Cei doi au pășit împreună la altar și s-au căsătorit și religios, la doi ani de la cununia civilă.

Gabriela a intrat în focuri de dimineață și a anunțat pe rețelele de socializare că fiul lor, Tiago, va fi cavaler de onoare la nuntă, postând și o poză cu acesta. Mireasa a trecut apoi pe la machiaj, în timp ce mirele a fost lăsat pe post de bonă acasă cu copilul.

Gabriela și Dani au schimbat, pe ultima sută de metri, ora cununiei religioase de la Mânăstirea Cașin. Dacă în invitația trimisă nuntașilor scria, negru pe alb, ora 14.45, mirii au ajuns la biserică de abia în jurul orei 16.

Dani Oțil, declarații în glumă înainte de cununie: „Nu am emoții!”

Dani a ajuns primul la biserică, îmbrăcat ca un prinț. Vedeta Antenei 1 a purtat un costum de ginere negru, realizat de o casă celebră de modă, care-i venea tunat, accesorizat cu un papion negru la gât.

Nu mă întrebați nimic până după meci, nu pot să dau declarații, să vedem cine câștigă și după aia. Nu am emoții, bineînțeles că nu!”, a glumit Dani, dezinvolt, la intrarea în biserică cu jurnaliștii prezenți la fața locului.

Nașa Roxana Ionescu a optat pentru o rochie roșie ca focul, în timp ce nașul Tinu Vidaicu a purtat un costum format din pantaloni negri și sacou gri, tot cu papion la gât.

Mireasa a tăiat respirația tuturor atunci când a apărut la biserică, fiind asemuită de nuntași cu un "înger". Vedeta a optat, la cununia religioasă pentru un model cât se poate de simplu, o rochie albă, strânsă pe talie, cu un voal pe față, și cu un buchet de bujori albi în mână.

Mireasa a ținut la tradiție și s-a ferit, până în ultimul moment, să fie văzută de mire. Deși, inițial, Gabriela a spus că va avea doar rochie la nuntă, cu câteva zile înainte de marele eveniment vedeta s-a răzgândit și a spus că va îmbrăca două rochii și că se va schimba la petrecere.

Dani și Gabriela se căsătoresc pe malul lacului Buftea Sursa Instagram
Dani și Gabriela se căsătoresc pe malul lacului Buftea Sursa Instagram

Petrecerea are loc pe malul lacului Buftea!

După slujba de la biserică, nuntașii s-au îndreptat spre un local select situat pe malul lacului Buftea, unde are loc petrecerea în aer liber. Mirii au vizitat mai multe restaurante și s-au oprit la acest local exclusivisit, pentru că și-au dorit o mega petrecere la piscină, într-un decor de vis. Meniul a costat 50 de euro și au beneficiat și de discount, în această perioadă.

Au petrecut cu o seară înainte la nunta unui coleg, în Domnești!

Înainte de marele eveniment de duminică, cei doi soți au petrecut la o altă nuntă în Domnești, cea a colegului de redacție, George Mitrănescu.

Mergem la o nuntă. Am luat plicul, plicul e pentru Georgică, el e invitat mâine la mine la nuntă. Dar i-am scris: «Nu îl deschideți. Mi-l dați mâine». Teoretic eu îi dau azi 12.000 de euro, el îmi dă mâine 12.000 de euro. Fii bărbat”, a transmis Dani Oțil, într-un Instastory.

De altfel, timp de o săptămână înainte de nuntă Dani a stat plecat de acasă, fiind ocupat la mare cu prezentarea matinalului de la Antena 1. Mireasa s-a văzut nevoită să facă singură pregătirile.

Cât a costat prima nuntă a lui Dani Oțil, de la restaurantul lui?

Pe data de 15 mai 2021, cei doi s-au căsătorit doar civil. Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au fost nașii lor la ceremonia de atunci. Petrecerea a avut loc  la un restaurant din București, unde patron este chiar Dani Oțil.

6.000 de lei m-a costat, că am făcut-o la mine la cârciumă”, a mărturisit recent Dani, în matinalul Morning Glory cu Răzvan Exarhu, de la Rock FM.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au cunoscut pe holurile Antenei 1! Ea era în rochie de mireasă!

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au cunoscut chiar pe holurile Antenei 1 și s-au logodit la începutul anului 2020. Cererea în căsătorie a fost una romantică și a avut loc în Mexic, chiar de Sărbători, în timpul unei vacanțe.

Eram la o prezentare și Dani m-a curentat la propriu cu o zgardă pentru cățel. Eu eram în rochie de mireasă la ora 11:00 dimineața, iar el terminase emisiunea”, a povestit mireasa.

S-au căsătorit civil pe 15 mai 2021, iar în luna septembrie a aceluiași an au devenit părinții unui băiețel superb, Tiago. Dani Oțil este cu 12 ani mai mare decât Gabriela Prisăcariu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol