Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu „au fugit” de acasă, fără copil! Ce destinație au bifat: „La 43 de ani o să stau pe o bordură…”

Dani Oțil (42 ani) și frumoasa lui soție, Gabriela Prisăcariu (30 ani), tocmai ce au împlinit 2 ani de când au spus marele “Da”, căci pe vremea asta, în 2021, se căsătoreau, așa că au primit la fix invitația de a merge la Disneyland Paris alături de un alt cuplu cunoscut, fabuloasa Diana Enciu și soțul ei, cunoscutul blogger Otravă.

Pentru că celebrul parc de distracții a împlinit 30 de ani, cei doi soți au avut un bun prilej de sărbătoare, așa că s-a lăsat cu multe zâmbete și adrenalină.

S-au distrat timp de 13 ore în parc

Dani Oțil s-a simțit din nou copil și a experimentat tot ce se putea în celebrul parc de distracții, de la tot felul de mașinuțe și activități, până la așteptarea cu nerăbdare a paradei personajelor Disney.

Soția lui l-a filmat tot timpul și s-a amuzat de cât de mult se distra Oțil, singur, în toate atracțiile din parc. Au stat în jur de 13 ore în celebrul parc și aproape că nu s-au săturat să experimenteze, făcându-și probabil promisiunea să revină curând acolo și alături de simpaticul lor băiețel, Tiago, care anul acesta în luna septembrie va împlini deja 2 anișori.

„Dacă tot am făcut toate parcurile din lume, oamenii de la Disney ne-au invitat la aniversarea lor. Stai că este ora 7, parcul se deschide la 8", spune soția lui Oțil, în timp ce prezentatorul TV era pe holul hotelului și se grăbea să ajungă la micul dejun, apoi în parcul de distracții. Iar în timp ce soțul ei  mânca ou fiert la micul dejun, Gabriela, care nu are deloc probleme cu silueta ei trasă prin inel, și-a permis să deguste foietajele franțuzești și tradiționalul french croissant.

„30 de ani de Disneyland, la Paris, am primit magic pass, am d-asta să trec în față, dacă se poate. Asta voi fi eu (n.r.: Hulk), dacă la coadă se bagă copiii de 4 și 5 ani în față, cum s-a întâmplat ieri. Deci asta voi fi eu, vă voi da laoparte! Eu sunt copilul adevărat!", a precizat, vizibil încântat, Dani Oțil, care s-a bucurat mai ceva ca un copil pentru ceea ce a trăit în aceste zile la Disneyland Paris.

„Dacă îmi spunea cineva că la 43 de ani o să stau pe o bordură, 20 de minute, cu toți adulții ăștia, că nu vezi copii, și cu soția, să-l aștept pe Mickey Mouse, ziceam că nu se poate. Ei, uite că se poate! Haide, Mickey!", a mărturisit prezentatorul matinalului de la Antena1, Neatza cu Răzvan și Dani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
CODIN MATICIUC FOTO FACEBOOK
banner cristina balan png
ramona olaru instagram jpg
image png
Tora Vasilescu
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
banner irina loghin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net