Dani Oțil a găsit 15.000 de euro. De ce e speriat și ce vrea să facă cu banii. Reacția hilară a soției sale

Dani Oțil a avut parte de o întâmplare ieșită din comun. Vedeta s-a trezit cu aproape 15.000 de euro în contul său bancar. Cum a fost posibil acest lucru? Nici măcar Dani nu înțelege. Prezentatorul TV și-a manifestat îngrijorarea și s-a hotărât ce va cumpăra cu această sumă impresionantă de bani. Reacția soției sale a fost excepțională.

Dani Oțil a găsit 15.000 de euro Foto: colaj/captură Instagram
Dani Oțil a găsit 15.000 de euro Foto: colaj/captură Instagram

Vedeta de la Antena 1 susține că de aproape o săptămână, în contul său de franci elvețieni au apărut aproape 15.000 de franci elvețieni (aproximativ 15.000 de euro). Prezentatorul TV a publicat un filmuleț pe contul personal de Instagram unde a povestit întreaga întâmplare.

Dani Oțil explică că nu avea bani în acel cont bancar și că îl folosea strict pentru a plăti ratele. Totodată, soțul Gabrielei Prisăcariu a precizat că nu mai intrase de mult timp în acel cont.

„Fac acest anunț ca să-mi protejez pielea, că la urma urmei e despre pielea mea, și ca să nu-mi iau bătaie mai târziu. Bun, puneți-vă în situață mea, dar nu sufletul, ci cu creierul.

De aproape o săptămână, în contul meu de franci elvețieni pe care nu l-am accesat de foarte mult timp au apărut în jur de 15. 000 de franci elvețieni, asta înseamnă cam 15.000 de euro plus sau minus”, a spus prezentatorul TV în clipul video postat.

Dani Oțil s-a trezit cu 15.000 de euro în cont. „O fi vreo moștenire”

Simpaticul prezentator al matinalui de la Antena 1 spune că de când a „găsit” această sumă în cont se chinuie cu banca pentru a afla de unde au venit banii. Până acum nu a aflat nimic concret. „O fi vreo moștenire? O fi vreun cadou de la o doamnă generoasă?”, se întreabă Dani Oțil.

Totodată, acesta susține că a fost crescut să fie un om corect, însă menționează și că se teme ca nu cumva banii să fie proveniți din activități ilegale.

„O să mă întrebați: de ce ești prost și ne-ai spus? În primul rând sunt un om corect, că așa m-a învățat tata. Și în al doilea rând, că nu vreau ca peste o săptămână, două, o lună să mă caute poliția și să zică: ai primit bani de la un terorist, dă-i înapoi”, a spus Dani Oțil în clipul postat Instagram.

Totodată, vedeta a completat că nu există vreun IBAN sau un nume în dreptul banilor virați în contul său.

„Voi ce ați face? Dar nu mai gândiți cu sufletul, ci cu creierul. (...) Știți ce m-am gandit... Dacă îi iau de toți banii poșete soției, n-o să-mi dea nimeni în cap, doar o să ia poșetele înapoi”, a glumit Dani Oțil.

Reacția hilară a soției lui Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil. Foto - Instagram
Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil. Foto - Instagram

Frumoasa soție a lui Dani Oțil a reacționat imediat după ce clipul a fost publicat pe rețele de socializare. Gabriela Prisăcariu a avut un comentariu foarte simpatic în dreptul postării partenerului ei de viață. „Eu nu dau poșetele înapoi”, a scris Gabriela pe Instagram.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

razvan danciu razboinic survivor romania 2023 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
nunta insta jpg
cub claudia patrascanu png
sebastian ghiorghiu jpg
oana roman si marius elisei
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Shauna Rae și iubitul jpg
image
image
image
image
image
image
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg
cub claudia patrascanu png