Secretul legăturii de 38 de ani dintre Răzvan și Dani: «Cred că despre asta este prietenia»

Pe lângă faptul că sunt colegi de platou și se înțeleg bine pe plan profesional, Răzvan și Dani au o relație apropiată și pe plan personal, fiind prieteni buni de 38 de ani.

Răzvan și Dani sunt legați de o prietenie care durează de peste trei decenii
Răzvan și Dani sunt legați de o prietenie care durează de peste trei decenii

Prezentatorii matinalului de la Antena 1, Răzvan Simion și Dani Oțil, sunt un exemplu. Răzvan a declarat că, uneori, timpul petrecut la muncă alături de Dani îi este suficient și nu mai simte nevoia să vorbească și după emisiune cu el, însă știe că la orice oră l-ar suna pe prietenul său, acesta va răspunde.

„Răzvan și Dani forever. Recunosc, nu am mereu chef să îl văd după patru ore de emisie împreună, dar știu că îl pot suna oricând la 3 dimineața. Cred că despre asta este prietenia”, a declarat Răzvan Simion, conform Viva!

Citește și: Moșule, ce tânăr ești! Răzvan Simion a descoperit elixirul tinereții! 

Secretul prieteniei dintre cei doi prezentatori

Răzvan a dezvăluit că el și Dani au ajuns să se cunoască foarte bine, se acceptă exact așa cum sunt și se bucură pentru fiecare realizare, iar asta nu se poate învăța, totul trebuie trăit. Singurele dispute pe care prezentatorii le-au avut au fost pe plan profesional.

„Aici nu este vorba despre secrete, avem o viață împreună. Ne-am învățat unul pe celălalt, ne acceptăm capriciile și ne lăudăm reciproc reușitele. Suntem de 38 de ani împreună… văzându-ne aproape zilnic. Asta intră la capitolul secrete ce nu se pot învăța… pot fi doar trăite”, a mai spus Răzvan Simion. 

Vezi și: Daliana Răducan și Răzvan Simion, lecție de eleganță 

Ce îi lipsește lui Răzvan Simion

Trăiește prezentul, nu regretă nimic din ce a făcut greșit în trecut, ci consideră fiecare eșec drept o lecție de viață. De-a lungul timpului, Răzvan Simion a învățat să se iubească și să se aprecieze mai mult. Totusi, prezentatorul susține că îi lipsește un lucru: timpul necesar pentru a face tot ce își propune. 

„De-aș avea timp… e singurul lucru pe care banii nu-l pot cumpăra. Mă bucur de fiecare clipă, nu trăiesc în trecut și în regrete, și consider că am primit lecții, și nu că am făcut greșeli. Am făcut pace cu mine și am început să mă iubesc mai mult. Unii spun că meritam”, a declarat Răzvan Simion.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!           

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
cub horoscop bani
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
cub cornel Ilie png
image
image
image
image
image
image
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu