Răzvan Simion a dezvăluit totul! În ce investește banii în 2022. „Vă recomand și vouă”

Ultima actualizare:

Simpaticul prezentator de la Antena 1, Răzvan Simion, a dezvăluit pe ce își cheltuie banii și în ce investește cel mai mult din veniturile pe care le produce. Vedeta i-a sfătuit și pe fanii lui să facă același lucru.

Răzvan Simion, sfaturi financiare! În ce investește banii
Răzvan Simion, sfaturi financiare! În ce investește banii

Unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori TV a vorbit la Antena Stars despre faptul că adoră să-și cumpere „chestii interesante” sau să le primească. Totodată, iubitul frumoasei Daliana Răducan a dezvăluit că nu mai investește în mașini și în imobiliare.

Vezi și: Ce salariu are Carmen Tănase? „Bă, dar nu vreau să supraviețuiesc, eu vreau să trăiesc”

Până să dezvăluie în ce investește cei mai mulți bani, colegul lui Dani Oțil a precizat că tânjește după un concediu și a povestit care sunt locurile sale preferate de călătorie. În vârstă de 41 de ani, vedeta matinalului de la Antena 1 are două destinații unde s-ar întoarce veșnic.

Cum i-am mai surprins pe cei doi îndrăgostiți: Răzvan Simion și Daliana Răducan, paradă de gesturi tandre în public! Și-au asortat și ținutele

„Din fiecare vacanță am venit cu un bagaj de experiențe. Îmi place foarte mult Italia și tragem des acolo, căci acolo știu cum merg lucrurile și îmi e ușor să mă învârt. În Bali m-aș întoarce veșnic, doar nu în august acum, pentru că s-au scumpit foarte tare biletele de avion”, a declarat el pentru Antena Stars.

Unde se duc banii lui Răzvan Simion? „Nu mai investesc în mașini și în imobiliare”

Și pentru că iubește atât de mult vacanțele, Răzvan Simion spune că s-a decis să cheltuie toți banii pe călătorii. Vedeta le recomandă tuturor să facă același lucru.

„Ca să fiu egoist, spun că investesc în mine. Îmi place să-mi cumpăr chestii interesante sau să le primesc. Nu mai investesc în mașini și în imobiliare.

Eu sunt împotriva pieței, nu știu să le fac, așa că am decis ca toți banii să-i cheltui prin vacanțe, ceea ce vă recomand și vouă”, mai spune Răzvan Simion, potrivit Spynews.

Sigur te interesează: Ce a făcut David Popovici cu primii bani caștigați din sport? Mesaj plin de inspirație pentru tânara generație

Anul acesta, Răzvan și iubita lui au avut parte deja de o vacantă romantică pe coasta de Azur. Cei doi îndrăgostiți au împărtășit și cu fanii cele mai frumoase momente petrecute la Monte Carlo. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net