Daliana Răducan și Răzvan Simion, lecție de eleganță! Au furat toate privirile la ultima ieșire în oraș

Vara a sosit, iar evenimentele mondene sunt la ordinea zilei. Vedetele autohtone sunt nelipsite de la petreceri, diferite lansări și de fiecare dată se asigură că ținutele pe care le au sunt unele impecabile. La ultimul eveniment, cuplul format din Răzvan Simion și Daliana Răducan a furat din nou toate privirile. 

Răzvan Simion și Daliana formează un cuplu din vara anului 2020
Răzvan Simion și Daliana formează un cuplu din vara anului 2020

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Răzvan Simion și arhitecta Daliana Răducan sunt îndrăgostiți până peste cap. Cei doi nu se mai ascund de ochii cârcotașilor și participă adesea la diferite evenimente împreună.

De când a cunoscut-o pe Daliana, Răzvan a devenit mult mai implicat în sfera mondenă și și-a schimbat radical stilul. Dacă în trecut era adeptul ținutelor casual, acum Răzvan poartă adesea costume pe care le accesorizează cu eșarfe supradimensionate! Iubita i-a înfrumusețat nu doar viața, ci și garderoba!

Citește și: Răzvan Simion și Daliana Răducan, paradă de gesturi tandre 

Răzvan Simion și Daliana Răducan au furat toate privirile la un eveniment monden 

Miercuri seară, Răzvan și Daliana au bifat o nouă ieșire în oraș și au furat toate privirile. Cei doi s-au îmbrăcat în ținute asortate și au respectat dress code-ul impus: all-white. Au avut o eleganță atemporală și au atras atenția tuturor celor prezenți nu atât prin ținute, ci prin faptul că au părut mai îndrăgostiți ca oricând, neputând să-și ia ochii unul de la celălalt. 

S-au fotografiat la panou, au împărțit zâmbete călduroase celor prezenți și au schimbat câteva cuvinte cu creatorul de modă Cătălin Botezatu, și el prezent la seara magică. 

Relația dintre Răzvan Simion și Daliana Răducan pare să înainteze cu pași repezi. Frumoasa arhitectă i-a cunoscut deja pe cei doi copii pe care iubitul său îi are din relația cu Diana Simion și face deja parte din familie. 

Vezi și: Daliana Răducan, lecție de stil și eleganță! 

Îndrăgostiții au avut ocazia să călătorească împreună și în afara țării. Nu demult, s-au distrat de minune în Monte Carlo și au avut șansa să privească finala emisiunii Eurovision 2022 live, în Sala Pala Olimpico din Torino, Italia. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
cub ioana nastase png
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub Kirstie Alley
ispite masculine insula iubirii sezonul 6 jpg
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg