Cine e iubita secretă a lui Răzvan Simion! Daliana Răducan a făcut parte din echipa "Visuri la Cheie"

image
Răzvan Simion și Daliana Răducan, un cuplu discretfotografii: Instagram

După o relație de mai bine de cinci ani, Răzvan Simion și Lidia Buble și-au spus "adio" anul trecut, în primăvară. Amândoi au fost resemnați cu decizia, iar prezentatorul tv și-a "reparat" inima îndrăgostindu-se de o brunetă finuță, frumoasă, care cochetează în viața de zi cu zi cu frumosul, cu arta. Se numește Daliana Răducan și este arhitect și designer de interior. Tânăra a făcut parte din echipa "Visuri la Cheie", de la Pro Tv.

Până acum, Răzvan Simion (40 de ani) a reușit să își țină iubita la secret. Departe de ochii curioși ai lumii. Doar câțiva prieteni foarte apropiați știau despre idila lor. Până aseară însă, când fiica lui, Ianca, l-a dat de gol. Adolescenta a ieșit la restaurant cu tatăl ei și cu iubita acesteia, cu care s-a și fotografiat, de altfel. Imaginile le-a postat pe Instagram, în secțiunea Story, iar bruneta a fost etichetată. De aici a fost lesne de aflat că femeia este iubita lui Răzvan Simion, mai ales că mai apăruseră fotografi tip paparazzi cu ea.

image
Ianca, fiica lui Răzvan Simion, alături de Daliana, la o ieșire în orașfoto: Instagram

Bruneta se numește Daliana Răducan și este de profesie arhitect și designer de interior. Tânăra a făcut parte din echipa emisiunii "Visuri la Cheie", difuzată la Pro TV, alături de Dragoș Bucur, însă de câțiva ani lucrează pe cont propriu, având un birou cochet pe strada Paris, din București. Pe site-ul www.dalianaraducan.ro sunt expuse câteva realizări superbe de-ale ei, care o recomandă ca un bun arhitect și designer de interioare.

image
Daliana, iubita lui Răzvan Simion, o femeie foarte frumoasăfoto: Instagram

Iată cum se descrie frumoasa Daliana! 

"Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important. Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate - căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă", este autodescrierea de pe site. Așadar, Răzvan și-a găsit femeia care să îi decoreze viața într-un stil modern dar mai ales, în stilul propriu. Se pare că Daliana a fost acceptată și de copiii prezentatorului, iar surse din apropierea lor ne-au mărturisit că locuiesc împreună și că lucrurile sunt destul de serioase între ei.

image
Daliana, alături de colegii din PRO TVfoto: Instagram

Daliana și Răzvan sunt împreună de 9 luni

Daliana și Răzvan sunt împreună de mai bine de nouă luni, timp în care au fost plecați în câteva vacanțe prin străinătate dar și prin țară, și s-au afișat la evenimente private astfel încât și-au oficializat relația în fața prietenilor comuni. Iată că există viață și după Lidia Buble! Răzvan a avut o relație de 15 ani cu Diana, din care a rezultat doi copii, Ianca și Tudor. Cei doi au divorțat, însă se ocupă exemplar de copii. Fosta soție și-a găsit liniștea în brațele unui afacerist timișorean, cu care s-a logodit, iar matinalul pare că e gata să urmeze și el aceeași cale, cel mai precis alături de Daliana. 

Citește și:

Răzvan Simion și-a tras iubită nouă, pe tiparul fostei soții. Cu cine a înlocuit-o pe Lidia Buble

EXCLUSIV Lidia Buble a prins gustul luxului. Ținute bizare cu care a ieșit pe stradă și obiectul de la Răzvan pe care îl poartă obsesiv

FOTO EXCLUSIV Lidia Buble, viață de burlăciță la mare. Răzvan Simion, dovezi de iubire la București

anamaria prodan si ionela prodan
kate middleton
Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
Alexandra Dinu Mario Mutu Adi Mutu (colaj Click!)
Melania şi Donald Trump
politia rutiera 0 jpeg
image png
cub anca pandrea png
 Mobilizare partiala - rusi trimisi la razboi FOTO Profimedia
Proliferarea nucleară  O amenințare reală jpeg
image
image
image
image
antonia 2 1280x720 1 jpg
dragusanu jpg
cub octavia geamanu marian ionescu png
Alexandra Dinu Mario Mutu Adi Mutu (colaj Click!)
anamaria prodan si ionela prodan
Bella Hadid, la Săptămâna Modei de la Paris jpg